SENEST SET
FAVORITTER

Kingosvej 1-, 2630 Taastrup

432 m2 flot og lyst lejemål

428.800,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7070 XX XX Se nummer
E-mail xx@2-c.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 5027-20Type : Kontor

- med gode p-forhold og adgang til flot park

Super flot lejemål på 432 m2!

Flot lejemål på 432 m2, med adgang til usædvanligt flot park/haveanlæg på godt 3.600 m2 - kommer nu til udlejning.

Hovedejendommen, som har ligget vis á vis Taastrup Hovedgade i godt 100 år, har igennem årene huset forskellige virksomheder, senest har Sparinvest boet i ejendommen siden 2004 som deres domicilejendom. Sparinvest er nu en del af Nykredit, hvor det er besluttet, at deres aktiviteter ved årets udgang, fortsætter fra hovedsædet i København.

Lejemålet er en pavillon(tegnet af Kim Utzon) med stue og 1. sal.

Lejemålet indeholder flotte cellekontorer, storrumskontorer, repræsentative mødelokaler og pæne toiletter. Pavilionen føjer sig smukt til den gamle hovedbygning, og blev i 2002 præmieret af Høje Taastrup Kommune.

Ejendommen indeholder alt, hvad en moderne kontorejendom skal rumme, og er opgraderet med nyeste teknik og trukket fiberforbindelser til lejemålet. Der er genvex og inverter i lejemålet, hvorfor luften og indeklimaet altid er optimalt.

Haveanlægget/parken på 3.600 m2, med sine snoede stier og flotte beplantning og træer, læ kroge og petanque bane skal opleves. Lejer kan frit kan benytte parken, sammen med øvrige lejere og Hvidstensparken.

Parken deles med en anden lejer og den eksklusive bebyggelse, Hvidestensparken, opført i 2004 med 16 seniorvenlige ejerboliger efter ide af Kim Utzon.

Hovedejendommen har stor synlighed fra Taastrup Hovedgade, med gode parkeringsmuligheder og ca. 70 - 80 p-pladser, der deles med andre lejere, efter princippet "først til mølle". Dog kan man forvente, at "disponere" over ca. 13 p-pladser til dette lejemål.

Infrastrukturen er optimal, med kort afstand til motorvejsnettet, 250 meter til S-tog og busstoppested lige ude for døren.

Dette er et lejemål for den kvalitetsbevidste virksomhed med 10-20 ansatte, der ønsker et repræsentativt lejemål, hvor medarbejder vil stortrives i flotte og lyse omgivelser!

Lejemålet overtages nymalet og istandsat, ligesom ejendommen udvendigt bliver malet i løbet af sommeren 2020, så den fremstår flot i mange år fremover.

Et flot lejemål!


Ps. Anden lejer har forlejeret til lejemålet.Lidt historie om ejendommen i sin helhed:

Taastrups Mads Skjern!

I året 1894 etablerede den unge forretningsmand Hugo Dorph, (der kom fra Lolland med 3000 kr. på lommen, som han havde lånt af sin svigerfar) sig i Taastrup som manufakturhandler.

Han var en driftig forretningsmand, der hurtigt så et nyt forretningsområde, nemlig konfektionssyet tøj, og virksomheden udviklede sig med eksplosionsagtig hast.

Samtidig havde Hugo Dorph en stor interesse i byggeri. Virksomhedens udvikling krævede stadig mere plads, det ene byggeri afløste det andet, indtil han i 1925 byggede sit livsværk, den meget store fabrik på Selsmosevej, hvor der i dag er Taastrup Posthus. I 1936 beskæftigede fabrikken ca. 350 personer, inkl. hjemmesyersker.

Naturligvis skulle en sådan matador bo standsmæssigt.

Og i 1918 påbegyndtes på et stykke bar mark opførelsen af Hvidesten. En herskabsvilla med sidebygning til stald, garage, chauffør bolig, og en selvstændig gartnerbolig, samt park, frugthave og skov, ca. 16000 kvm.

I parken blev plantet mange eksotiske træer, hvoraf adskillige står endnu, og bag frugthaven blev anlagt tennisbane (nedlagt i dag).

Efter Hugo Dorphs død fortsatte sønnen Bøie Dorph virksomheden, ligesom han beboede Hvidesten frem til 1985.

Hvidesten blev nu domicil for D. M. K. leasing, der på det tidspunkt havde meget succes med leasing af bl.a. skibsanparter og meget mere til folk med ondt i skatten.

I denne periode blev der foretaget en omfattende nybygning med 2 kontorpavilloner, der føjede sig smukt til den gamle hovedbygning. Byggeriet blev præmieret af Høje Taastrup Kommune.

Da leasing eventyret var slut blev ejendommen sat til salg, og i 1996 købte den nuværende ejer Erik Dahl ejendommen, der efter yderligere om- og tilbygninger (tegnet af Kim Utzon) fungerede som dataskole frem til 2004.

Siden har den "gamle" patricier-villa og hestestald m.m. dannet rammen om Sparinvest´s hovedsæde og karakteriseres nok snare som en domicilejendom for Sparinvest, der i dag har ca. kr. 90 mia. under forvaltning. Sparinvest er netop opkøbt af Nykredit, hvorfor ejendommen er til udlejning.

Forslag til anvendelse

Hovedsæde

Økonomi

Årlig leje
388.800,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
428.800,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
35.733,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
993,-
Årlige driftsudgifter kr.
40.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
93,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
432 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6191 m²

Faciliteter

Garage
Haveanlæg
P-plads
Storrumskontor
Toiletter
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK