SENEST SET
FAVORITTER

Kingosvej 1, 2630 Taastrup

1.000 m2 flot og lyst lejemål

1.000.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7070 XX XX Se nummer
E-mail xx@2-c.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2Type : Kontor

- tegnet af Kim Utzon!

Super flot lejemål på 1.000 m2 med adgang til 3.600 m2 park!

Flot lejemål på 1.000 m2, med adgang til usædvanligt flot park/haveanlæg på godt 3.600 m2 ? kommer nu til udlejning.

Hovedejendommen, som har ligget vis á vis Taastrup Hovedgade i godt 100 år, har igennem årene huset forskellige virksomheder, senest har Sparinvest boet i ejendommen siden 2004 som deres domicilejendom. Sparinvest er nu en del af Nykredit, hvor det er besluttet, at deres aktiviteter ved årets udgang, fortsætter fra hovedsædet i København.

Lejemålet er opdelt i 2 pavilloner(tegnet af Kim Utzon) med 1. sal og selvstændig "gæstebolig".

Lejemålet indeholder flotte cellekontorer, storrumskontorer, repræsentative mødelokaler og pæne toiletter. Pavilionerne føjer sig smukt til den gamle hovedbygning, og blev 2002 præmieret af Høje Taastrup Kommune.

Ejendommens tidligere gartnerbolig er ombygget til "gæstebolig" med 3 værelser og opholdsstue med te- køkken til evt. overnattende medarbejdere og kunder.

Ejendommen indeholder alt, hvad en moderne kontorejendom skal rumme, og er opgraderet med nyeste teknik og fiberforbindelser.

Haveanlægget/parken på 3.600 m2, med sine snoede stier og flotte beplantning og træer, læ kroge og petanque bane skal opleves.

Parken deles med en anden lejer og den eksklusive bebyggelse, Hvidestensparken, opført i 2004 med 16 seniorvenlige boliger efter ide af Kim Utzon.

Hovedejendommen har stor synlighed fra Taastrup Hovedgade, med gode parkeringsmuligheder og ca. 70 p-pladser, der deles med anden lejer, efter princippet "først til mølle".

Infrastrukturen er optimal, med kort afstand til motorvejsnettet, 250 meter til S-tog og busstoppested lige ude for døren.

Dette er et lejemål for den kvalitetsbeviste virksomhed med 30-40 ansatte, der ønsker et repræsentativt lejemål, hvor medarbejder vil stortrives i flotte og lyse omgivelser!

Et flot lejemål!

Lidt historie om ejendommen i sin helhed:

Taastrups Mads Skjern!

I året 1894 etablerede den unge forretningsmand Hugo Dorph, (der kom fra Lolland med 3000 kr. på lommen, som han havde lånt af sin svigerfar) sig i Taastrup som manufakturhandler.

Han var en driftig forretningsmand, der hurtigt så et nyt forretningsområde, nemlig konfektionssyet tøj, og virksomheden udviklede sig med eksplosionsagtig hast.

Samtidig havde Hugo Dorph en stor interesse i byggeri. Virksomhedens udvikling krævede stadig mere plads, det ene byggeri afløste det andet, indtil han i 1925 byggede sit livsværk, den meget store fabrik på Selsmosevej, hvor der i dag er Taastrup Posthus. I 1936 beskæftigede fabrikken ca. 350 personer, inkl. hjemmesyersker.

Naturligvis skulle en sådan matador bo standsmæssigt.

Og i 1918 påbegyndtes på et stykke bar mark opførelsen af Hvidesten. En herskabsvilla med sidebygning til stald, garage, chauffør bolig, og en selvstændig gartnerbolig, samt park, frugthave og skov, ca. 16000 kvm.

I parken blev plantet mange eksotiske træer, hvoraf adskillige står endnu, og bag frugthaven blev anlagt tennisbane (nedlagt i dag).

Efter Hugo Dorphs død fortsatte sønnen Bøie Dorph virksomheden, ligesom han beboede Hvidesten frem til 1985.

Hvidesten blev nu domicil for D. M. K. leasing, der på det tidspunkt havde meget succes med leasing af bl.a. skibsanparter og meget mere til folk med ondt i skatten.

I denne periode blev der foretaget en omfattende nybygning med 2 kontorpavilloner, der føjede sig smukt til den gamle hovedbygning. Byggeriet blev præmieret af Høje Taastrup Kommune.

Da leasing eventyret var slut blev ejendommen sat til salg, og i 1996 købte den nuværende ejer Erik Dahl ejendommen, der efter yderligere om- og tilbygninger (tegnet af Kim Utzon) fungerede som dataskole frem til 2004.

Siden har den "gamle" patricier-villa og hestestald m.m. dannet rammen om Sparinvest´s hovedsæde og karakteriseres nok snare som en domicilejendom for Sparinvest, der i dag har ca. kr. 90 mia. under forvaltning. Sparinvest er netop opkøbt af Nykredit, hvorfor ejendommen er til udlejning.

Forslag til anvendelse

Hovedsæde

Økonomi

Årlig leje
900.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.000.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
83.333,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
100.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
100,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1000 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6191 m²

Faciliteter

Garage
Haveanlæg
Opholdsstue
P-plads
Storrumskontor
Toiletter
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK