SENEST SET
FAVORITTER

Roskildevej 312, 2630 Taastrup

Fremtidens kontor

12.500.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8877 XX XX Se nummer
E-mail xx@gottliebpartners.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 19061481KType : Kontor

Ved motorvej med særdeles god synlighed

Klovtoftegaard er et nyt erhvervsområde med en ideel logistisk beliggenhed i Høje Taastrup. Klovtoftegaard er beliggende i ambitiøse Høje Taastrup Kommune. Placeringen i krydsfeltet mellem Roskildevej og Holbækmotorvejen, hvor der også er forbindelse til Motorring 4 gør, at Klovtoftegaard er særdeles attraktiv for mange typer af virksomheder.

Igennem de senere år har Høje Taastrup Kommune oplevet en solid vækst i antallet af nyankomne virksomheder og dertilhørende arbejdspladser. Befolkningen i Høje Taastrup Kommune har ligeledes været stigende siden 2011 og forventes fortsat at stige med næsten 6.000 borgere inden 2027. Det er specielt den arbejdsdygtige aldersgruppe, som er i vækst.

At kommunen har ambitioner og visioner ses blandt andet i, at man vil udvikle det store område mellem Høje Taastrup Station og City 2, hvilket blandt andet vil omfatte etableringen af et større erhvervsområde og 1.200 boliger.


Ejendommen
Klovtoftgaard bliver det nye attraktive erhvervsområde i Høje Taastrup Kommune for virksomheder, som ønsker at være del af et spændende område og bo i moderne rammer, hvor medarbejdernes velvære og trivsel er i højsæde.

I en tid hvor der er kamp om talenterne, og hvor der er fokus på at kunne fastholde dygtige medarbejdere, har det aldrig været vigtigere at kunne tilbyde optimale rammer for medarbejderne og sikre værdiskabelse.

Klovtoftegaard er et nyt kombineret kontor- og hotelprojekt på 22.500 m² beliggende tæt på Høje Taastrups vækstområder og motorvejsnettet til hele Danmark og Europa. Her kan du og din virksomhed nyde godt af fremtidssikrede kontorer med mange muligheder og en synlig beliggenhed ud til en af Københavns største indfaldsveje.

Der kan vælges mellem et domicil eller et flerbrugerhus med aktivitetsbaserede arbejdspladser, så du og din virksomhed er sikret optimal udnyttelse af hver eneste kvadratmeter. Antallet af arbejdspladser er på mellem 70 og 700. Med ABW-koncept kan der skabes helt op til 850 arbejdspladser.

Der er mulighed for DGNB-certificering og skabelsen af det optimale indeklima, som giver tilfredse og produktive medarbejdere.

Der bliver adgang til en række fælles faciliteter herunder kantine, reception, mødelokaler og loungeområde.

Ejendommen kommer til at bestå af flere bygninger i forskellige højder, og som ligger forskudt, hvilket skaber en community-følelse med små grønne pladser imellem bygningerne og muligheden for at integrere med sine virksomhedsnaboer under åben himmel og på en alternativ måde.

Ejendommen ligger op ad Holbækmotorvejen med indkørsel fra Roskildevej. Der er kun 200 meter til stort naturskønt område omkring Store Vejleå, hvor medarbejderne har mulighed for at motionere eller blot nyde naturen eller, hvor man kan holde ”walk-and-talk” møder.

Der er gode forbindelser til det offentlige transportnetværk. Der er busstoppested lige ved døren med forbindelse til Høje Taastrup station, hvorfra der er forbindelse til resten af Danmark, Københavns Lufthavn og Sverige.

Byggeriet er ikke påbegyndt, så fremtidige lejere har mulighed for at sætte deres præg tidligt i processen.

Lokalplanen er godkendt pr. december 2017.

Forslag til anvendelse

Domicil
Kontor

Økonomi

Årlig leje
10.000.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
12.500.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
1.041.667,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.250,-
Årlige driftsudgifter kr.
2.500.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
250,-

Lokalet

Etage areal
10000 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kantine
Loungeområde
Reception
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere