SENEST SET
FAVORITTER

Hørskætten 6B, 2630 Taastrup

Moderne og nyindrettede kontorer i Taastrup

233.788,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3314 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: KLKK90430CType : Kontor

Attraktivt lejeniveau og vilkår i øvrigt

Ejendommen, som flerbrugerhus, tilbyder istandsatte kontorer i 2 størrelser på mellem 116 og 338 m². Lejemålet, der er billeder af, er det store på 338 m² som er indrettet med kantine, tekøkken, mulig reception, storrumskontor samt cellekontorer. Her er lyse indtagende gulve, glasskillevægge og et godt indeklima. Billederne kan optages som reference på de andre lejemål for hvad man kan forvente i stand og kvalitet.
 
Lejemålene og området henvender sig bl.a. til startups og mindre virksomheder, der ønsker central placering i etableret erhvervsområde tæt på S-tog og hurtig adgang motorvejsnettet. Derudover er placeringen et aktiv for mange ansatte, der bor i det store opland omkring industriområderne på Vestegnen.
 
Omkring den effektivt drevne ejendom er der rigelige og gratis parkeringsmuligheder, ligesom der på bagsiden er lagerkapacitet. I øjeblikket er det meste lager dog udlejet. Virksomhederne i Klovtofte Erhvervsområde, som ejendommen tilhører, lægger vægt på den vel- og fuldt udbyggede infrastruktur, som er attraktiv for mange virksomheder, da den kan minimere deres transportomkostninger.
 
I forbindelse med virksomhedens overvejelser omkring et fremtidigt lejemål er der mange aspekter der skal iagttages, ikke mindst central placering til en fornuftig leje. Tages ejendommens driftsomkostninger med i ligningen, så får man et godt og solidt lejemål, til en husleje der ligger pænt under området generelt.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
202.800,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
233.788,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
19.482,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
692,-
Årlige driftsudgifter kr.
30.988,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
92,-

Lokalet

Etage areal
338 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Glasskillevægge
Kantine
Tekøkken
Parkeringsmulighed
Reception
Storrumskontor
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere