SENEST SET
FAVORITTER

Taastrupgårdsvej 28, 2630 Taastrup

1.852 kvm kontorhus - 4.000 kvm lager

5.053.649,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 27800604Type : Kontor

Grund på 22.035 kvm, heraf 16.000 kvm indhegnet og befæstet areal. Hele grunden er forsynet med belysning og overvågning.

1.852 kvm kontorhus med 4.000 kvm nyopført lagerbygning

Grund på 22.035 kvm, heraf 16.000 kvm indhegnet og befæstet areal. Hele grunden er forsynet med belysning og overvågning.

Fritliggende og meget præsentabel kontorbygning med 2 fulde etager, samt høj og tør kælder på i alt 1.852 kvm. Bygningen er beliggende med facade mod Taastrupgårdsvej, hvorfra der er indkørsel til ejendommen. Bygningen er udvidet og renoveret således, at den fremstår i en god kvalitet med et præsentabelt materialevalg og flot arkitektur.

Bygningen er indrettet med en god fordeling af reception, kontorlandskaber, cellekontorer og mødelokaler, toiletter, printerrum m.v., i såvel stueplan og som på 1. sal. I kælderplan er indrettet en flot kantine, mødefaciliteter, motionsrum med tilhørende badefaciliteter, depotrum, arkivrum m.m.

Bygningen er forsynet med ventilationsanlæg med køl i enkelte lokaler. Der er elevator i alle plan. Ved overtagelse, istandsættes lokalerne med ny vægmaling, afrensning eller udskiftning af tæppebelægninger efter behov således, at lokalerne kan tages i brug uden større investeringer. Evt. ændringer af indretning kan aftales mod betaling af tillægsleje/ tillægsydelse. Ved større forandringer kræves forlængelse af lejers opsigelighedsperiode/tillægspris.

Nyopført lagerbygning:
Bygningen opføres materialevalg som matcher de bestående bygninger på grundarealet, både i kvalitet og arkitektur. Bygningen opføres i samarbejde med kommende lejer, dvs. at lokalerne i størst muligt omfang detailindrettes efter lejers ønske og behov. Det er muligt at etablere mellem 2.000 og 4.000 kvm lager på den bestående grund. Bygningens placering på grunden afpasses bygningens størrelse og de bestående bygninger i øvrigt.

Tegningsmaterialet er udarbejdet til inspiration. Det vil være muligt at forsyne bygningen med f.eks. læsseramper, porte i jordniveau, etablering af yderligere personalefaciliteter m.v. Ved etablering af lager op til 3.000 kvm vil det være muligt at sammenbygge denne med det bestående kontorhus.

Det forudsætter at lejer indgår en lejekontrakt med min. 10 års uopsigelighed.

Økonomi

Årlig leje
4.310.100,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
5.053.649,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
421.137,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
864,-
Årlige driftsudgifter kr.
743.549,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
127,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
5852 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Arkivrum
Kantine
Kontorlandskab
Kælder
Motionsrum
Mødefaciliteter
Reception
Toiletter
Port
Lager
+Mere

Teknik

Elevator
Køl
Ventilationsanlæg

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK