SENEST SET
FAVORITTER

Roskildevej 312, 2630 Taastrup

Hotel og konferencecenter Klovtoftegaard

22.200.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8877 XX XX Se nummer
E-mail xx@gottliebpartners.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 19061481HType : Hotel & Restaurant

Ved motorvej med særdeles god synlighed

Klovtoftegaard er et nyt erhvervsområde med en ideel logistisk beliggenhed i Høje Taastrup. Klovtoftegaard er beliggende i ambitiøse Høje Taastrup Kommune. Placeringen i krydsfeltet mellem Roskildevej og Holbækmotorvejen, hvor der også er forbindelse til Motorring 4 gør, at Klovtoftegaard er særdeles attraktiv for hotel- og konferenceoperatører.

Igennem de senere år har Høje Taastrup Kommune oplevet en solid vækst i antallet af nyankomne virksomheder og dertilhørende arbejdspladser. Befolkningen i Høje Taastrup Kommune har ligeledes været stigende siden 2011 og forventes fortsat at stige med næsten 6.000 borgere inden 2027. Det er specielt den arbejdsdygtige aldersgruppe, som er i vækst.

Klovtoftegaard er et nyt hotel- og konferencecenter beliggende tæt på Høje Taastrups vækstområder og motorvejsnettet til hele Danmark og Europa. I disse moderne bygninger gives der muligheden for at skabe de helt rigtige rammer for leisure gæster såvel som business gæster, både når det gælder overnatning, og når det gælder afholdelse af møder og konferencer.

Der er tale om en unik mulighed for at leje sig ind i en helt ny og moderne bygning, som bliver indrettet efter operatørens specifikke krav og behov.

Afhængigt af klasseniveau og møde/konferencefaciliteter er der mulighed for at etablere mellem 200 og 400 værelser, og der er mulighed for DGNB-certificering.

En del af bygningskonstruktionen må være op til 10 etager højt, og giver dermed gæsterne en særlig mulighed for at skue langt ud over det omkringliggende område.

Hotellet ligger op ad Holbækmotorvejen med indkørsel fra Roskildevej. Der er kun 200 meter til stort naturskønt område omkring Store Vejleå, hvor gæsterne har mulighed for at motionere eller blot nyde naturen efter en lang dag med seværdigheder eller konferencer.

Byggeriet er ikke påbegyndt, så den fremtidige hotel- og konferenceoperatør har muligheden for at sætte sig eget præg tidligt i processen.

Lokalplanen er godkendt pr. december 2017.

Forslag til anvendelse

Hotel

Økonomi

Årlig leje
19.200.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
22.200.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
1.850.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.850,-
Årlige driftsudgifter kr.
3.000.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
250,-

Lokalet

Etage areal
12000 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere