SENEST SET
FAVORITTER

Taastrup Torv 8, 2630 Taastrup

Højloftet butik på Taastrup Torv

687.300,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 40302189Type : Detailhandel/butik

296 m² stort, højloftet butikslokale ved Taastrups mest besøgte beliggenhed

•12.000 besøgende ved torvet hver eneste dag
•Første forretning pendlere fra Taastrup st. møder gennem torvet
•296 m² stort, højloftet butikslokale med glasfacade langs torvet
•Anvendelsesmuligheder for lejemålet er mange herunder butik, restauration og liberalt erhverv
•Byfornyelse planlagt med over 100 nye boliger og mere aktivt friareal ved torvet

Taastrup Torvs bedst placerede lejemål lige ved stationen

Lejemålet befinder sig på en af de bedste lokationer i byen, centralt i Taastrup, som den første forretning der præsenterer sig selv til pendlere til og fra Taastrup St. Overfor lejemålet ser man Danmarks største fitnesskæde ”Fitness World”, og på den anden side ligger Profil Optik.

Derudover er der planer om byfornyelse i området, der gerne skulle gøre lejemålet endnu mere attraktivt. Byfornyelsen omfatter opførelsen af 108 nye boliger samt at skabe mere friareal på torvet med henblik på at aktivere forbipasserende til at benytte passagen mere.

Lejemålet er på 296 m² med stor synlig glasfacade og i fremragende stand. Lejemålet er delt simpelt op med en enkelt skillevæg, så det er let at indrette for en ny lejer med specifikke ønsker.

Det betyder at mulighederne er mange, så hvis det ikke er en Apoteker der vil overtage, kan det være alt fra tøjforretning til kiosker, liberalt erhverv eller sågar restaurant. Der er desuden et fælleslokale for alle lejere ved torvet i p-huset, samt parkeringspladser for medarbejderne.

Lejemålet blev forinden benyttet som Apotek med større salgsareal, mindre kontor og personalefaciliteter samt en højteknologisk, fuldatomatiseret robot til opbevaring og ekspedition af medicin. Derudover er gulv og vægge indrettet med lyse farver, samtidig med at loftet er højt og giver et råt udtryk, hvilket får lejemålet til at føles endnu større. Udenfor hovedindgangen er arealet overdækket, hvorfor kunder kan stå i tørvejr i tilfælde af regn og i skygge på varme dage.

Der er omtrent 12.000 forbipasserende gennem torvet hver eneste dag, hvoraf ca. 80% skal forbi dette lejemål.

.

BYFORNYELSE: Ambitiøs udviklingsplan for Taastrup Torv

Byfornyelsen omfatter Taastrup Torv, som er byens centralt, stationsnært og attraktivt beliggende butikstorv. Der er bylivsfaciliteter i form af butikker, og en busstation ligger lige for foden af ejendommen.

Desuden er Selsmosen, Taastrup Hovedgade og Taastrup Station inden for blot 5 minutters gang.

Intentionen med projektet er at revitalisere centeret og byrummet omkring, samt skabe mulighed for bosætning tæt på s-tog og busstation.

Endvidere skal byfornyelsen øge kvaliteten af byrummet og tilføre liv i form af mere end 100 nye boliger og mere rum ved Taastrup Torvs plads for aktiviteter og liv.

Opførelsen af nye boliger henvender sig til den voksende gruppe af mennesker, der ønsker en anden måde at bo og leve på. Deres børn er flyttet hjemmefra, eller de er blevet alene. Parcelhuset er solgt, og de vil nu bruge tiden på hinanden, fritidsinteresser og fællesskab med ligesindede.

.

BELIGGENHED: Yderst velbeliggende lejemål på Taastrup Torv

Ejendommen på Taastrup Torv 8 er placeret centralt i Taastrup, hvor der er særdeles god synlighed med glasfacade ud til byens butikstorv. Ejendommen er endvidere beliggende ved Taastrup Hovedgagde, hvorfor der dagligt er adskillige forbipasserende og generelt meget aktivitet.

Der er parkeringshus tilstødende til ejendommen, og området huserer desuden et godt forretningsliv med butikker, kontorbygninger, liberale erhverv og en række mindre virksomheder.

Fra Taastrup Station, der ligger 150 meter fra ejendommen, kører s-toget til Københavns Hovedbanegård på 25 minutter. Derudover er der blot 16 kilometer til Frederikssundmotorvejen.

Forslag til anvendelse

Apotek
Kiosk
Butikker
Butik
Tøjforretning

Økonomi

Årlig leje
571.914,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
687.300,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
57.275,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.322,-
Årlige driftsudgifter kr.
115.386,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
390,-

Lokalet

Etage areal
296 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Glasfacade
Parkeringsplads
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere