SENEST SET
FAVORITTER

Thistedgade 10, 2630 Taastrup

Ejendommen ligger centralt i det nye Høje Taastrup

311.108,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3364 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 841212Type : Andre typer

Unik geografisk placering

Thistedgade 10 er opført i 1988 med regulære, funktionelle og fleksible rum. De mange vinduer giver lys og udsigt til alle de 3 etager. Der er grønne arealer mellem bygningerne, som kan bruges i hverdagen til frokost og uformelle møder. Under ejendommen findes højloftet kælder med mulighed for at indrette arkiv, lager, fitnessrum eller andre aktiviteter.
Lejemålene er meget regulære og anvendes i dag til kontor, indrettet med gange der forbinder arealet med mødelokaler samt køkken- og toiletfaciliteter. Kontorerne er indrettet som både enkeltmandskontorer samt gruppekontorer i varierende størrelser.

Ejendommens kommende lejere vil i samarbejde med udlejer få mulighed for at indrette lokalerne nøjagtigt efter eget behov. Det er muligt at opdele lejemålet i flere selvstændige lejemål, der hver især andrager en halv, hel eller flere etager.

Ejendommen ligger centralt i det nye Høje Taastrup og har en unik geografisk placering med kort distance til blandt andet motorveje og kollektiv transport, København og Kastrup Lufthavn.
Med Høje Taastrups særlige knudepunkt af flere motorveje og offentlig transport samt Høje Taastrup Cs forvandling til en mere sammenhængende, attraktiv og bæredygtig bydel, kan lejemålet let tilgås. Denne dynamiske infrastruktur tildeler dermed virksomhedens medarbejdere og gæster særdeles gode tilkørsels- og transportforhold, uanset hvor i landet de kommer fra, og hvordan de ønsker at transportere sig.
Lejemålet er placeret centralt i forhold til Høje Taastrups nye by - Høje Taastrup C. Høje Taastrup C bliver en bæredygtig by, hvor den gode beliggenhed, infrastruktur og kollektive trafik udnyttes optimalt og bidrager til opnåelse af kommunens strategiske klima- og energimål. Høje Taastrup C er knudepunkt for både trafik og handel, og derfor er Høje Taastrup C på alle måder et oplagt sted for både større og mindre virksomheder at etablere og udvikle sig.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig leje
200.900,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
311.108,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
25.926,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
542,-
Årlige driftsudgifter kr.
110.208,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
192,-

Lokalet

Etage areal
574 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Arkiv
Fitnessrum
Frokost
Kælder
Toiletfaciliteter
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere