SENEST SET
FAVORITTER

Lyskær 3EF, 2730 Herlev

Kontorlejemål i moderne og attraktivt kontormiljø

682.374,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Millie Korsdal Johansen
Telefon +45 2331 XX XX Se nummer
E-mail xx@bokagroup.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: Lyskær 3EF, 1. TH.Type : Kontor

Ejendom med central og meget synlig placering, i et område med mange erhvervsvirksomheder, samt med gode parkeringsforhold.

Beliggenhed
Med facade direkte til Ring3, lige i krydset Mileparken/Ring3, finder du OfficePark Herlev, med mere end 35.000 m² kontor. Der er parkering i kælderen og 3 timers gæsteparkering i terræn.
Lejemålet er beliggende meget centralt med busstoppested lige ud foran døren samt kun 5 minutters gang fra Herlev S-tog Station.
Derudover er der rigtig gode tilkørselsforhold fra Ring3. Yderligere kommer den kommende letbane til at have stoppested lige ud for bygningen.

Lejemålet
Lejemålet er beliggende på 1. sal med indgang direkte fra trapperummet. Lokalet er nyistandsat og indflytningsklar, og indrettet med ankomstområde, storrumskontor, enkeltmandskontor med glasvæge, te-køkken, celle kontorer, opholdsareal, personalefacilitetrd mv. Lejemålet er indrettet med egetræsgulve og gulvtæppe i storreumskontor. Der er indrettet med glasvægge, der sikre en lethed og bringer lys ind i lokalerne. Indretningen er rigtig godt disponeret og giver minimal spildplads, samtidig med, at der er god plads til opholdsområde. Lejemålet er del af flerbrugerhuset, med fælles lækker kantine samt fri afbenyttelse af stort mødelokale til 20-22 personer med AV-udstyr. Der er desuden et stort konference lokale i direkte tilknytning til kantinen, ligeledes til fri afbenyttelse. En foldevæg mellem konferencelokalet og kantinen, gør det muligt at ahfolde store arrangementer.

Lys og indekilma
Huset er opført ihht. den nye energiramme, hvor der er gjort ekstra meget for at sikre indeklimaet. Vinduespartierne er ekstra høje, hvilket sikre et godt lys i lokalerne, hvorved energiforbruget til belysning minimeres. Der er komfortventilation overalt i ejendommen.

Forslag til anvendelse

Enkeltmandskontor
Kontorer

Økonomi

Årlig leje
536.305,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
682.374,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
56.865,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.266,-
Årlige driftsudgifter kr.
146.069,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
271,-

Lokalet

Etage areal
539 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Glasvæg
Gæsteparkering
Gulvtæppe
Kantine
Mødelokale
Opholdsareal
Parkering
Storrumskontor
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere