SENEST SET
FAVORITTER

Gladsaxevej 384A, 2860 Søborg

Kontor til leje i Søborg

313.551,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4526 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 70185Type : Kontor

Åbne, luftige og indbydende lokaler i industri-look - Stilrene og luftige lokaler i smuk kulturarv - Oplev historiens sus

Området:
Lige mellem Søborgs industrielle område og charmerende boligkvarterer ligger denne historiske bygning, som tilgås fra travle Gladsaxe Ringvej. Her er let adgang både fra motorvejsnettet, fra Buddinge Station og fra Buddinge Rundkørsel, der samler fire veje fra alle verdenshjørner.

Ejendommen:
I befinder jer på historisk grund, for her huser Møbelfabrikken, hvor Søborg Møbler før i tiden virkelig tog fat, og derfor i dag er et massivt ophav til dansk kulturarv. Derfor er hovedhuset bevaret, og på stueetagen kan I nu få lov at flytte kontormøblerne ind i den flotte fabriksbygning med flotte røde mursten og markant skiltning over dørene.

Lejemålet:
Hele herligheden er perfekt afvejet, når det kommer til sjæl og funkionalitet. Indenfor bliver I nemlig budt velkommen af et skønt lysindfald i de luftige arealer, hvor et åbent kontormiljø med tilhørende tre møde- eller kontorlokaler skaber en perfekt mellemvej mellem et åbent fællesskab og rig mulighed for at lukke en dør. Dette gøres med smukke sorte linjer og glaspartier, så I får et industrielt udtryk, der som fod i hose passer til ejendommens historie. Ydermere hører et badeværelse, et toilet, et køkken og et disponibelt rum til kvadratmeterne, så en arbejdsdag kan foregå i helt igennem indbydende lokaler.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
240.555,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
313.551,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
26.129,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.323,-
Årlige driftsudgifter kr.
72.996,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
308,-

Lokalet

Etage areal
237 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Badeværelse
Glasparti
Toilet
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere