SENEST SET
FAVORITTER

Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg

CoWork i professionelle rammer i Søborg Tower

695.835,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Lars Westall
Telefon +45 2614 XX XX Se nummer
E-mail xx@cpherhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: L1703202118LType : Kontor

 

Lejemålene:
De fuldt møblerede kontorlejemål i CoWork Søborg-konceptet er beliggende på 1. sal, og er et ”all inclusive” koncept, hvor man som lejer opkræves et beløb inkl. alt, og hvor lejemålet er frit opsigeligt og uden binding for lejer.

Der er indrettet i alt 9 lejemål med et varierende antal arbejdspladser. Det mindste lejemål er indrettet med 6 arbejdspladser og det største med 12 arbejdspladser.

Hver arbejdsplads i lejemålene er udstyret med hæve-sænkebord, skrivebordsstol, reol, skraldespand og bordlampe.

Alle lejemål deler fælles mødelokaler, stillerum, loungemiljøer og tekøkkener på etagen. Der medfølger gratis kaffe og te, kopi/print, WiFi, rengøring samt el-forbrug.

Hver enkelt lejemål er udstyret med ADK (automatisk dørkontrol), så fortroligheden og sikkerheden er bevaret for virksomhederne.

Alle lejemål er beliggende ud mod facaderne, så alle arbejdspladserne har et stort og naturligt lysindfald. Gulv til loft glasvægge adskiller lejemålene fra den fælles gangzone.

Der er køl-og ventilation på hele etagen og i alle lejemål, som sikrer et godt indeklima for medarbejderne.

Alle lejemål har adgang til ejendommens øvrige faciliteter.

Hvilke lejemål der er ledige varierer over tid, så kontakt os for nærmere information herom.

Ejendommen:
Ejendommen er beliggende i Gladsaxe Kommune, tæt på Hillerødmotorvejen, hvor man let kan fange Motorring 3 eller Ring 4. Københavns centrum nås på under 15 minutters kørsel.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1970 til brug for Danmarks Radio, som en del af den daværende TV-byen. I forbindelse med DR’s udflytning til Ørestad i 2007 blev ejendommen gennemgribende moderniseret og ombygget, først som domicil for revisorfirmaet EY og senere til brug for et multibrugerkontorhus.

I daglig tale kaldes ejendommen Søborg Tower, og huser bl.a. ISS, European Energy samt en række andre veletablerede virksomheder. Omkring 700 medarbejdere har sin daglige gang i ejendommen.

Ejendommen byder på formidable fælles faciliteter med bemandet reception, eget produktionskøkken og bageri, stor kantine, loungemiljøer med kaffebarer, moderne mødecenter samt vel nok Københavns flotteste konferencesal i toppen af bygningen med plads op til 200 personer.

I kælderen findes et fuldt udstyret fitnesscenter med egen squashbane, spinningrum med ca. 18 cykler, træningsrum til bl.a. crossfit træning samt bade-og omklædningsfaciliteter med sauna.

Området omkring Søborg Tower er udlagt til boliger, hvor en række pæne boligejendomme er opført med grønne kiler samt en hyggelig sø. Det kendte privathospital Aleris-Hamlet er også beliggende i området, hvor 3 supermarkeder også er etableret.

Der findes mere en 800 gratis parkeringspladser i området, så der er altid en ledig parkeringsplads at finde for både ansatte og gæster.


Forslag til anvendelse

Domicil

Økonomi

Årlig leje
695.835,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
695.835,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
57.986,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.312,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
301 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Kantine
Tekøkken
Loungemiljø
Træningsrum
Mødecenter
Omklædningsfaciliteter
Parkeringsplads
Reception
Sauna

Teknik

Wifi
Køl
Tv
Ventilation

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere