SENEST SET
FAVORITTER

Rosendal 2A, 2860 Søborg

Fuldt etableret restaurant/café

95.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8889Type : Hotel & Restaurant

 

En række spritnye, eksklusive boligblokke er opført på kanten af Gladsaxe, hvor der allerede spirer med liv og leben. I gadeplan tilbydes denne interessante afståelse bestående af restaurant/café. Omgivelserne giver rig mulighed for et godt kundeflow, for dem som kommer med det rette koncept.
Lejemålet har placering på hjørnet, hvilket giver en rigtig god synlighed for forbipasserende. Lejemålet byder på 76m² spænende og helt unik indretning som har en gennemgående rød tråd, samt en masse maskiner i som står som nye og kun brugt i 4 måneder. Inventar har en ny pris værdi på 700.000 kr.

Det up-and-coming kvarter, der centreres bare få hundrede meter fra Gladsaxes midtpunkt, lige om hjørnet fra Gladsaxe Gymnasium, kirken og Rådhuset, er sået en lovende fremtid for de nye ejendomme, ikke mindst på grund af lokationen. Gladsaxe er nemlig en af de storkøbenhavnske bydele, der ligger mageligt placeret i cykelafstand fra centrum af Indre By, ligesom der er S-tog, buslinjer og et veletableret motorvejsnet til at fragte kunder og personale rundt fra A til B.

Lyder det som noget, der kunne være interessant, så kontakt Nordicals i dag og hør nærmere om de muligheder, der byder sig på Rosendal!

Forslag til anvendelse

Bar
Café
Restaurant

Økonomi

Afståelse / pris kr.
295.000,-
Årlig leje
95.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
95.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
7.917,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.250,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
76 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere