SENEST SET
FAVORITTER

Rosendal 2C, 2860 Søborg

Erhverslejemål centralt i Gladsaxe

112.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8635CType : Detailhandel/butik

 

En række spritnye, eksklusive boligblokke er opført på kanten af Gladsaxe, der snart kommer til at spirre med liv og leben. I gadeplan er de store erhvervslokaler med til snart at puste gang i gaden, og med mulighed for både at åbne kontor, klinik, detail, restaurant og café i white box-lokaler på 90 kvadratmeter er potentialet i top for enhver form for lejemål.

Således er der medbestemmelse omkring indretning og stil af de enkelte lejemål, der kan tilpasses allerede skarpe koncepter eller tage form alt efter lejers specifikke behov. Fælles for lokalerne er den gode loftshøjde og de store vinduespartier, der sørger for, at der strømmer dagslys ind i alle kroge. Lokalernes opdeling overlader det meste til fri fantasi, og hvor der skal installeres toiletter, køkkenfaciliteter og hovedlokaler til modtagelse af kunder, ja, det kommer igen helt an på lejers behov!

Og mens rummene bliver udformet på mest kreative vis, står nærområdet klar til at brillere. Det up-and-coming kvarter, der centreres bare få hundrede meter fra Gladsaxes midtpunkt, lige om hjørnet fra Gladsaxe Gymnasium, kirken og Rådhuset, er sået en lovende fremtid for de nye ejendomme, ikke mindst på grund af lokationen. Gladsaxe er nemlig en af de storkøbenhavnske bydele, der ligger mageligt placeret i cykelafstand fra centrum af Indre By, ligesom der er S-tog, buslinjer og et veletableret motorvejsnet til at fragte kunder og personale rundt fra A til B.

Lyder det som noget, der kunne være interessant, så kontakt Nordicals i dag og hør nærmere om de muligheder, der byder sig på Rosendal!

Forslag til anvendelse

Café
Klinik

Økonomi

Årlig leje
112.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
112.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
9.375,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.250,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
90 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Køkkenfacilitet
Toiletter
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere