SENEST SET
FAVORITTER

Bagsværd Hovedgade 130, 2880 Bagsværd

Butik til leje i Bagsværd

520.800,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4526 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 31590-217Type : Detailhandel/butik

Butik i attraktivt område - Synlige vinduespartier med god eksponering - Gode tilkørselsforhold - Et meget besøgt område

Området:
Drømmer du om at åbne butik i et attraktivt område? Så er det her, du skal slå til. I hjertet af Bagsværds detailhandel finder du pt. 2 regulære butikslejemål. Begge ligger de med Bagsværd Centrets helt nye apotek og nye vinhandel som nærmeste naboer. Bagsværd Hovedgade er et meget besøgt område med masser af detailbutikker, så centret med lejemålet har en rigtig fordelagtig placering for mange besøgende. Der er gode tilkørselsforhold både til og fra centret - busser stopper lige på den anden side af gaden, ligesom S-togsstationen med afgange til København, Farum eller Høje Taastrup, ligger få hundrede meter fra adressen. Endelig er der kort afstand til Ring 4 og Hillerødmotorvejen. Buslinjer i nærheden: 40E, 160 , 165, 166, 250S og 400S.

Ejendommen:
Der er tale om et center, som overvejende indeholder brands i den pænere ende af butikker – her kan eksempelvis nævnes Lagkagehuset, Din tøjmand, Peter Beier Chokolade, Meny, Bagsværd Vinhandel og Bagsværd Svale Apotek, Nalymit Thaikøkken, Trine Panum Galleri, Café Sisco, Montell Mode, Love Sushi m.fl. Der er tidsbegrænsede gratis og lette parkeringsmuligheder. I naboejendommene ligger bl.a. Netto, Matas, Bog & Leg, Nemlig, 7-Eleven samt Bibliografen og samlet udgør alle disse et hyggeligt shopping mekka i Bagsværd.

Lejemålet:
Lejemål 1 på brutto 217 kvm har store synlige vinduespartier direkte ud mod Bagsværd Hovedgade og dermed med rigtig fin eksponering for de mange forbipasserende. Lejemålet har tidligere været anvendt til spisested, men kan også benyttes til øvrige brancher, så som beklædning, sko, isenkram og lign.

Forslag til anvendelse

Café
Butik
Apotek
Butikker

Økonomi

Årlig leje
520.800,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
520.800,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
43.400,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.400,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
217 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Parkeringsmulighed

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Detailhandel/butik / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere