SENEST SET
FAVORITTER

Tuborg Havnevej 18, 2900 Hellerup

Kontor til leje i Hellerup

321.585,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Michael Hedes Pedersen
Telefon +45 4526 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53615-2010Type : Kontor

Lysfyldte lokaler takket være enorme vinduespartier i Tuborg Havn - Kontor eller showroom - Gode trafikale forhold

Området:
Beliggenheden ved stuelokalerne på Tuborgvej 18 skal mærkes og opleves – for der er meget at opleve i det levende område. Foruden havnepark og kaj og de talrige store og mindre virksomheder, som I kommer til at blive en del af, ligger Waterfront Shoppingcenter lige ved siden af. De større veje, der forbinder arbejde med hjem, både Strandvejen og Tuborgvej, giver hurtigt adgang til både København og Gladsaxe, Gentofte og nord for Hellerup, Charlottenlund. Busser følger den gode infrastruktur i mange direkte retninger, men også cyklen kan gøre det med under ti minutter til Indre Østerbro.

Ejendommen:
Udefra bemærker I hurtigt lokalerne. Hele jeres facade udgøres nemlig af enorme vinduespartier, der drager øjet. Et showroom ville derfor være oplagt at skabe her, men også de veloplyste kontorlokaler bliver lette at indrette. I flytter arbejdet til en stor ejendom, hvor en elektronisk reception byder jer velkommen – foruden jeres egen indgang. Der er fællestoiletter til ejendommen, hvilket lader jer slippe for rengøring og deslige (u)praktiske vedligeholdelsesopgaver. I samme ombæring bør den store kantine nævnes, hvilket alt i alt vil skabe en bekvem hverdag uden små daglige svinkeærinder og småopgaver.

Lejemålet:
Selve lejemålet er ganske lige til at flytte arbejdet til. Takket være de store vinduespartier venter jer et luftigt førstehåndsindtryk, hvor hovedarealerne er fordelt i et stort, åbent rum. Hvide vægge og trægulve udgør det enkle udtryk, som I kan forme og arbejde ud fra alt efter virksomheden, og med tilhørende fem kontor- eller mødelokaler fordelt i begge ender får I en glimrende blanding af det store, åbne og det lukkede, private arbejdsmiljø – hele tiden med det eksemplariske lysindfald og den tilhørende eksponering, som de enorme vinduespartier tilbyder i næsten alle lokaler. I kommer ind i lejemålet enten fra receptionen med den skønne loftshøjde eller fra jeres helt egen indgang ved siden af. Til en fremvisning finder I ud af, hvilken entrete, der passer jer bedst. Vel mødt!

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
206.250,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
321.585,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
26.799,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.949,-
Årlige driftsudgifter kr.
115.335,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
699,-

Lokalet

Etage areal
165 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kantine
Reception
Trægulve
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere