SENEST SET
FAVORITTER

Mesterlodden 7, 2820 Gentofte

Attraktiv planløsning og beliggenhed

250.592,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5377 XX XX Se nummer
E-mail xx@croisette.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 28570036Type : Kontor

Indflytningsklart kontor/Showroom med god indretning og udnyttelse af kvadratmeterne

Indretningen
Lejemålet indeholder ca. 164 effektive/indvendige m2 og er indrettet med åbent storrumskontor i ca. halvdelen af lejemålet med plads til ca. 8 arbejdsstationer. Ydermere er der 3 kontorer eller mødelokaler, alt efter behov. Man har et nydeligt og reelt køkken/frokoststue samt toilet og kopirum/lager.
Lejemålet fremstår lyst med mange vinduer og indflytningsklar stand, alt efter hvad præferencen for farver på væggene er. Der kan evt. lejes lidt ekstra opbevaringsplads i kælderen, hvis der er behov for det.Fleksibel planløsning. Såfremt man ønsker opdeling i flere cellekontorer, så kan der nemt laves yderligere inddeling.

Ejendommen
Lejemålet er beliggende på 1. sal, hvor den anden lejer i ejendommen er maler/lakerings-virksomhed. Ejendommen er løben godt vedligeholdt og fremstår præsentabel. Man benytter samme indgangsparti som den anden lejer i ejendommen og har egen trappe op til lejemålet. Der er parkeringspladser foran ejendommen hvor brugen heraf aftales nærmere med udlejer ved indgåelse af lejekontrakt.

Området
Lejemålet er beliggende i et af Gentofte kommunens meget få og efterspurgte erhvervsområder mellem Helsingørmotorvejen og Motorring 3 med naboer som IKEA, Maxi Zoo, BR legetøj, McDonald´s, Elgiganten, Ørsted, Novo Nordisk. Der er i området ved Mesterlodden også en del mindre håndværksvirksomheder, showrooms, engrosvirksomheder og autoværksteder. Grundet beliggenheden tæt ved to motorveje samt Nybrovej er der nem adgang via vejnettet ind og ud af København og ikke mindst rundt om byen i dette knudepunkt i Storkøbenhavn.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
221.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
250.592,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
20.883,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.528,-
Årlige driftsudgifter kr.
29.192,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
178,-

Lokalet

Etage areal
164 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2347 m²

Faciliteter

Toilet
Indgangsparti
Parkeringsplads
Storrumskontor
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere