SENEST SET
FAVORITTER

Jægersborg Alle 1d, 2920 Charlottenlund

Væxthuset Charlottenlund

22.740,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5353 XX XX Se nummer
E-mail xx@vxh.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: Væxxthuset CharlotteType : Kontor

Lej et kontor i Charlottenlund

Nu genopstår Akvariet, som rekreativt samlingspunkt for Gentoftes borgere og alle andre med appetit på god træning og lækker mad i Danmarks smukkeste rammer. Motion, ?mad og kontorhotel bliver nemlig hovedattraktionerne i Akvariet, som skal understøtte Gentofte Kommunes vision om at skabe og styrke fællesskaber, der favner og motiverer til et aktivt liv. De smukke bygninger skal igen tiltrække mennesker i alle aldre til berigende samvær gennem fysisk udfoldelse, inspirerende events og nærende måltider – eller måske bare en god kop kaffe eller et køligt glas i solen.
Kontorhotellet byder på en hall med et hyggeligt venteområde til jeres gæster, opdelte lyse cellekontorer med en fleksibel indretning, som kan skræddersys efter jeres ønsker, mødelokaler, reception, gratis p-pladser, overvågning etc. Og prikken over i’et er naturligvis placeringen ved akvariet, Charlottenlund strandpark, Slotsparken, Skovridderkrogen, MASH, Cafe Jorden Rundt. Området er attraktivt og et populært sted for virksomheder at slå sig ned, ikke mindst fordi de mange spisesteder giver talrige frokostmuligheder i Akvariet inde som ude. Man kan nå indfaldsvejene til København på 5 min og bus 171, 172 og 179 holder 200 m fra ejendommen og Charlottenlund station inden for 700m. Der er mulighed for lager / arkiv i den højloftede og tørre kælder.
SÅ er du træt af lange bilkøer, spildtid, ingen p-pladser i centrum af københavn og ønsker du at have din virksomhed et yderste repræsentativt sted? – så ring til Væxthuset på 53531717 eller send en mail på info@vxh.dk, for at booke en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
22.740,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
22.740,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
1.895,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
23,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1000 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Arkiv
Hall
Kælder
P-plads
Reception
Lager
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Okt2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK