SENEST SET
FAVORITTER

Hans Edvard Teglers Vej 5-7, 1. & , 2920 Charlottenlund

Central beliggenhed i Charlottenlund

2.015.178,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 33 30 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11404808Type : Kontor

Lejemålene er opdelt med henholdsvis 620 og 428 m² på 1. sal samt 206 m² på 2 sal. Lokalerne kan lejes samlet eller enkeltvis.

Kontorlejemål i Jægerborg Allé Midtpunkt fra 206 til 1.254 m² over Meny

Lejemålene er opdelt med henholdsvis 620 og 428 m² på 1. sal samt 206 m² på 2 sal. Lokalerne kan lejes samlet eller enkeltvis. Adgangen til lejemålene sker via flot trappeopgang eller elevator. Lokalerne har flot og bred fordelingsgang, storrumskontorer og mindre kontorer/mødelokaler i varierende størrelser og antal. Herudover tekøkken og et anretter køkken på 2. sal med tilhørende frokoststue. Flere nydelige toiletkerner med toiletfaciliteter og garderobe til de ansatte. Lokalerne på 1 sal. har udgang til flere terrasseområder, så det er muligt at trække lidt frisk luft i arbejdstiden. Lokalerne er apteret med lette vægge og derfor god mulighed for anden indretning efter lejers ønske. Herudover har lokalerne lydflåder med lys amarturer i loftet og væg til væg tæpper
på gulvet. Ejendommen har store vinduespartier og derfor er kontorlokalerne behageligt lyse med udvendig solafskærmning. Bygningen har desuden dørtelefonanlæg og fælles alarmsystem. Ejendommen er opført i 1988/89 i post- modernistisk stil og i et materialevalg af høj kvalitet. Masser af gratis parkeringspladser med 2 timers parkering på ejendommen. Der er også mulighed for tilleje af parkeringspladser enten på terræn eller i ejendommens lukkede parkeringskælder.

Central placering i Charlottenlund
Udsigt fra kontorlokalerne til Jægerborg Allé, én af Nordsjællands mest attraktive indkøbsgader og områder. Der er et rigt handelsliv på Jægerborg Allé og kort afstand til rekreative områder og attraktioner bl.a. Charlottenlund Travbane, Dyrehavsbakken og Jægersborg Dyrhave. Lejemålet ligger ca. 400 meter fra Charlottenlund Station og tæt på Strandvejen og Bernstorffsvej, som leder lige ud i både Lyngbyvejen og Helsingørmotorvejen.

Økonomi

Årlig leje
1.755.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
2.015.178,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
167.932,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.607,-
Årlige driftsudgifter kr.
259.578,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
207,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1254 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Garderobe
Tekøkken
Parkering
Storrumskontor
Toiletfaciliteter
Udsigt
Tekøkken
Køkken
Parkering
Alarmsystem
+Mere

Teknik

Alarmsystem
Elevator

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Mar2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK