SENEST SET
FAVORITTER

Hans Edvard Teglers Vej 5, 2920 Charlottenlund

Central beliggenhed i Charlottenlund

959.760,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11404808Type : Kontor

Lokalerne har flot og bred fordelingsgang, storrumskontorer og mindre kontorer/mødelokaler i varierende størrelser og antal.

Kontorlejemål i Jægerborg Allé Midtpunkt på 620 m² over Meny

Lokalerne kan lejes samlet eller enkeltvis. Adgangen til lejemålene sker via flot trappeopgang eller elevator. Lokalerne har flot og bred fordelingsgang, storrumskontorer og mindre kontorer/mødelokaler i varierende størrelser og antal. Flere nydelige toiletkerner med toiletfaciliteter og garderobe til de ansatte. Lokalerne har udgang til flere terrasseområder, så det er muligt at trække lidt frisk luft i arbejdstiden. Lokalerne er apteret med lette vægge og derfor god mulighed for anden indretning efter lejers ønske. Herudover har lokalerne lydflåder med lys amarturer i loftet og væg til væg tæpper
på gulvet. Ejendommen har store vinduespartier og derfor er kontorlokalerne behageligt lyse med udvendig solafskærmning. Bygningen har desuden dørtelefonanlæg og fælles alarmsystem. Ejendommen er opført i 1988/89 i post- modernistisk stil og i et materialevalg af høj kvalitet. Masser af gratis parkeringspladser med 2 timers parkering på ejendommen. Der er også mulighed for tilleje af parkeringspladser enten på terræn eller i ejendommens lukkede parkeringskælder.

Central placering i Charlottenlund
Udsigt fra kontorlokalerne til Jægerborg Allé, én af Nordsjællands mest attraktive indkøbsgader og områder. Der er et rigt handelsliv på Jægerborg Allé og kort afstand til rekreative områder og attraktioner bl.a. Charlottenlund Travbane, Dyrehavsbakken og Jægersborg Dyrhave. Lejemålet ligger ca. 400 meter fra Charlottenlund Station og tæt på Strandvejen og Bernstorffsvej, som leder lige ud i både Lyngbyvejen og Helsingørmotorvejen.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
868.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
959.760,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
79.980,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.548,-
Årlige driftsudgifter kr.
91.760,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
148,-

Lokalet

Etage areal
620 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Garderobe
Parkering
Storrumskontor
Toiletfaciliteter
Kontor

Teknik

Alarmsystem
Elevator

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere