SENEST SET
FAVORITTER

Strandvejen 163, 2900 Hellerup

Lejemål til afståelse: kr. 350.000

345.501,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 96600000102Type : Hotel & Restaurant

 

*52 m² forretningsareal med tilhørende 21 m² kælder.
*Attraktivt beliggende på Strandvejen i Hellerup.
*Indretning perfekt til mindre restaurant / take-away forretning.
*Mulighed for leje af P-plads i baggård.
*Mulighed for tilkøb af nyere inventar.
*Leje pr. måned: kr. 27.460,71.

Lejemålet
Dette velbeliggende lejemål, med helt nyistandsat køkken og eget højloftet kælderrum med et areal på ca. 24 kvm, har en indretning, der er perfekt til en mindre restaurant / take away butik. Butiksarealet er udnyttet på den bedst tænkelig måde, og giver de bedste forudsætninger for at drive en mindre restaurant / take-away forretning, hvor man kan komme i gang helt uden større investeringer. Lejemålet har en glasfacade ud mod Strandvejen, hvilket giver lejer gode mulighed for eksponering. Herudover bidrager glasfacaden med et skønt lysindfald som giver et dejligt lyst lokale for både gæster og personale. Endvidere er der en større glasfacade ud mod gården i køkkenet, hvilket igen bidrager til et godt og lyst arbejdsmiljø for personale. Lejemålet har indenfor et godt areal til servering - her er anslået 10-12 pladser. Lejemålet er fysisk opdelt mellem kunder og personale via desk. I køkkenet er der god arbejdsplads til personale, og nem adgang til maskiner/udstyr. Lager findes i kælderen, som der er god adgang til via bagdør, hvor også personale toilettet er placeret (deles med én anden lejer). Lejemålet skal jf. lejekontrakten anvendes til fremstilling og udsalg af fødevaredelikatesser og -specialiteter. Anden anvendelse skal godkendes af udlejer, men det antages at almindelig detail/butik vil kunne opnå godkendelse hos udlejer.
Der er endvidere mulighed for, at nyere inventar kan tilkøbes, herunder dobbelt køleskab, fryseskab, 8 kogeplader, industriovn samt diverse borde og stole.

Ejendommen
Lejemålet er beliggende i en ejendom fra 1907 som fremstår pænt og indbydende for både lejligheder og erhvervsenhederne. Ejendommen drives af etableret og professionel udlejer, og udlejer af nærværende lejemål er meget imødekommende og fleksibel overfor lejer.

Beliggenhed
Lejemålet har en helt fantastisk beliggenhed i hjertet af Hellerup, på den attraktive ende af Strandvejen, hvor der er stor kundestrøm, og hvor lejemålet således er placeret enormt synligt for de mange forbipasserende. Strandvejen har generelt et godt udvalg af cafeér, kaffebarer, eksklusive butikker mv., og området er kendetegnet ved at være enormt kapitalstærkt.

Forslag til anvendelse

Kaffebar
Take away
Restaurant

Økonomi

Afståelse / pris kr.
350.000,-
Årlig leje
329.529,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
345.501,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
28.792,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
4.733,-
Årlige driftsudgifter kr.
15.972,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
219,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
73 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Baggård
Glasfacade
Kælder
P-plads
+Mere

Teknik

Køleskab

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK