SENEST SET
FAVORITTER

Strandvejen 183, 2900 Hellerup

Lejemål i attraktive omgivelser

300.800,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11405674Type : Detailhandel/butik

Nu kan I overtage et skønt lejemål, hvor lokalet egner sig ideelt til detailbutik i form af frisør, tøj- eller skobutik.

• Attraktiv adresse på Strandvejen
• God eksponering
• Lejemålet fremstår pænt
• Velegnet til butik og udstilling
• Salgslokale og lagerplads

Pænt lejemål til butik og udstilling i attraktive omgivelser
Nu kan I overtage et skønt lejemål, hvor lokalet egner sig ideelt til detailbutik i form af frisør, tøj- eller skobutik. Lokalet kan også anvendes til udstilling eksempelvis som et galleri. Den attraktive beliggenhed på Strandvejen i Hellerup giver jer en god synlighed og eksponering blandt de mange
andre små butikker og forretninger i det eksklusive område.

Lejemålet er placeret i en nydelig bygning fra 1904, hvor jeres lejemål har et bredt vinduesparti, som sikrer optimale muligheder for at fremvise jeres varer eller udstillinger ud til den levende bygade.

Indenfor venter der jer et samlet lejemål på 90 m2 med højt til loftet i de aflange rum med et rustik udtryk, som I kan tilpasse præcis, så det matcher jeres profil. Salgslokalet har en fin rummelighed og får tilført lys fra øst og vest. Bagerst kan I nemt indrette prøverum eller en afslappende sektion
for kunderne. Den anden halvdel af lejemålet egner sig godt som lager, eller de disponible rum kan også indrettes som kontorplads. Hertil kommer et toilet og et mindre tekøkken, hvorfra der er udgang til en baggård.

Eksklusive omgivelser
Op og ned ad Strandvejen finder I et væld af forskellige butikker såsom Bitte Kai Rand, Georg Jensen Damask, Lynggaard og Deluxe Home for blot at nævne et par eksempler. Lige overfor ligger Blooming Copenhagen, mens der i samme bygning rundt om hjørnet er en legetøjsbutik. Trænger I til en spændende frokost, er der flere muligheder i de mange restauranter, der ligger side om side med alt fra Joe & The Juice til Taco Al Paso. Dagen kan også afsluttes med lækkerier fra Lagkagehuset eller Lydolph’s Isbar, som kan nydes i en af de grønne åndehuller i nærmiljøet.

I kort gåafstand har I også flere busstoppesteder, som I kan benytte, mens der er under én kilometer til S-toget og regionaltoget fra Hellerup Station. Endelig er der tre kilometer til motorvejen.

Forslag til anvendelse

Frisør
Skobutik
Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
300.800,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
300.800,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
25.067,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
3.342,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
90 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Baggård
Toilet
Frokost
Tekøkken
Prøverum
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Detailhandel/butik / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere