SENEST SET
FAVORITTER

Kirkebjerg Parkvej 9D, 2605 Brøndby

186 m² lejemål i moderne kontorejendom

233.802,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Lars Westall
Telefon +45 2614 XX XX Se nummer
E-mail xx@cpherhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: L2309202284LType : Kontor

186 m² lejemål i moderne kontorejendom, tæt på motorvejsnettet og kollektiv trafik.

Ejendommen er beliggende på kommunegrænsen mellem Brøndby og Glostrup kommune og ligger ca. 7 minutters gang fra Glostrup Station. Motor- og ringvejsnettet ligger få minutters kørsel fra ejendommen, så tilgængeligheden til ejendommen er i top.

Nærområdet er i dag udlagt til boligområde, hvor en række hyggelige og pæne boligejendomme, med grønne kiler omkring i de seneste par år er skudt op, og flere er under opførelse.

Ejendommen er velholdt og fremstår meget præsentabelt med sine hvidpudsede facader og sorte tegltage. Arealet omkring ejendommen er udlagt til parkering, som sikrer husets brugere og gæster let adgang til parkering.

Ejendommen råder over en stor mødesal, der ligesom kantineområdet, kan benyttes til særlige større kunde- eller personalearrangementer.

Der er gode højloftede og opvarmede depot/lagerrum i kælderen med elevatoradgang. I kælderen findes ydermere omklædnings- og badefaciliteter.

I ejendommen bor følgende lejere; ConsciaA/S, Mønthuset, Pensionsrådgiverne/Finansrådgiverne, Sirva ApS, Wella Studio ogWella Company samt Knauf. Er par yderligere virksomheder flytter ind i starten af 2023.


Lejemålet er beliggende i den høje stueetage og kendetegnet for lejemålet er, at der er højt til loftet og industrielle undertoner i form af troldtekt lofter og fritlagte betondragere og -søjler.

Lokalerne er gennemlyste og har et imponerende lysfald, der sammen med de nyistandsatte egetræsgulve giver en dejlig atmosfære for husets brugere.
Konstruktionen giver mulighed for at tilpasse lejemålets planindretning, så den matcher virksomhedens kultur og arbejdsmønster.

Lejemålet er i dag baseret på et storrumskontor, et kontor, et mødelokale, et toilet og et tekøkken med et barbord, som giver en lille hyggelig spiseplads. Der findes fælles badefaciliteter i kælderen, som man benytte.

Fra lejemålet er der direkte adgang til terrassen, hvor et bord og stole kan opsættes, så medarbejderne kan trække frisk luft og få en kop kaffe med sine kollegaer i løbet af arbejdsdagen.

Det er muligt at købe nuværende lejers møbler efter nærmere aftale.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
176.700,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
233.802,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
19.484,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.257,-
Årlige driftsudgifter kr.
57.102,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
307,-

Lokalet

Etage areal
186 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Omklædning
Adgang til parkering
Toilet
Spiseplads
Tekøkken
Lagerrum
Mødelokale
Parkering
Storrumskontor
Tegltag
Kontor

Teknik

Elevatoradgang

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere