SENEST SET
FAVORITTER

Ringager 2-4, 2605 Brøndby

Ringager 2-4, 2605 Brøndby – Kontor

426.852,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Søren Carlsen
Telefon +45 2179 XX XX Se nummer
E-mail xx@ring3erhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: S120521721LType : Kontor

Bliv en del af et innovativt miljø med iværksættere og andre mindre virksomheder i et velbeliggende og moderne flerbrugerhus.

På hjørnet af Ringager og Vallensbækvej finder du ”Hjørnekontoret” – en ny og spændende business park, der samler forretninger på tværs af brancher og størrelser til ét dynamisk vækstcenter med mange fordele.

Hjørnekontoret består af 22.000 m² fordelt på tre bygninger med selvstændige lejemål, receptionistbemandet kontorhotel, konferencecenter, kantine, arkivrum og fitnesscenter. Og uanset hvilken type lejemål du vælger, har du adgang til både Hospitality Service Center, konferencecenter, kantine og fitnesscenter.

Har du brug for eget kontor, er der her mulighed for at leje lyse og fleksible kontorer i størrelser fra 148 m² og op til 3.600 m².

Lejemålene på 3. sal har skråvægge og højt til loftet – og de store dobbelthøje vinduer sikrer et godt lysindfald og spændende arbejdsmiljø.

Alle lejemål overtages nyistandsat.

Som lejer får du mulighed for at sætte dit eget præg på kontoret og være med til at påvirke indretningen, da ejendommen er ved at gennemgå en gennemgribende istandsættelse, både ind- og udvendigt. I kontorhotellet er både møbler, WIFI og rengøring med i lejen. Der tilbydes tillige gratis parkering.

Kontorerne udlejes som udgangspunkt uden møbler. Men har du brug for hjælp, kan du trække på et team af indretningsspecialister.

Fleksibiliteten er stor, og det er muligt at leje et skrivebord i et storrumskontor eller få dit eget mindre kontor. Du har altid mulighed for at skalere dine arealer op eller ned, hvis behovene ændrer sig undervejs.

Ejendommen er beliggende i populært erhvervsområde i Brøndby, tæt på offentlig transport, motorvejsnettet og de større indfaldsveje. Den centrale placering gør ejendommen helt ideel for sælgere, konsulenter mv., der ofte er på farten.

Brøndby har gennem mange år været et populært valg blandt virksomheder, grundet den gode infrastruktur. I 2025 får Hovedstadens kommende letbane hele to stationer i området.

Forslag til anvendelse

Kontorer
Kontor

Økonomi

Årlig leje
340.800,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
426.852,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
35.571,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.002,-
Årlige driftsudgifter kr.
86.052,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
202,-

Lokalet

Etage areal
426 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Arkivrum
Gratis parkering
Skrivebord
Kantine
Parkering
Skråvægge
Storrumskontor
Kontor

Teknik

Wifi

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Feb2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere