SENEST SET
FAVORITTER

Dyregårdsvej 2, 2740 Skovlunde

Flot fuldmuret domicilejendom i grønne omgivelser

1.165.875,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3364 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 809212Type : Kontor

Attraktiv beliggenhed i Skovlunde

Meget præsentabelt domicil i erhvervsområdet Lautrupparken i Skovlunde.

Det er i høj grad lykkedes at etablere en rigtig god sammenhæng mellem lejemålets kontorer og de grønne arealer. Indgangen er centralt placeret i lejemålet, som herfra fordeler sig til højre og venstre.

Den overvejende del af lejemålets skillevægge består af lette vægge og giver herved den kommende lejer en stor indflydelse på lejemålets opdeling, der sker i samarbejde med udlejer. Stueetagen er netop istandsat. Her er påført nye gulvtæpper, installeret nyt køkken, og maleren er netop blevet færdig maling af alle etagens overflader. Den resterende del af lejemålet vil blive istandsat på samme måde, når den nye lejer har fastlagt lokaleopdelingen. Den eksisterende planløsning består i overvejende grad af mindre cellekontorer, men særligt ejendommens 1. sal indbyder med sin imponerende dobbelte loftshøjde, troldtekt akustiklofter og fritlagte limtræsbjælker til at her åbnes op og indrettes flotte storrumskontorer. Udover cellekontorer i varierende størrelser, findes i stueetagen ejendommens kantinefaciliteter med rigelig spiseplads til 40-50 personer ad gangen. I tilknytning til kantinen findes konferencerum, som via skydedøre kan åbnes op så kantine og konferencerum sammenlagt kan huse de helt store arrangementer.

Ejendommen ligger i erhvervsområdet Lautrup i Skovlunde i Ballerup Kommune. Lautrup er det største er-hvervsområde i Ballerup og rummer Danmarks største koncentration af teknologiske virksomheder med mere end 10.000 ansatte ud af områdets samlede ca. 20.000. Over halvdelen er beskæftiget inden for High-tech, mens resten er spredt over en bred vifte af teknologiske virksomheder. Derudover rummer området et meget stort antal studerende fra DTU, som er kendt for at have et særdeles stærkt samarbejde med de lokale virksomheder.

Området rummer desuden indkøbsfaciliteter samt hotel, hvilket er til stor gavn for områdets funktionsdygtighed.

Det er meget nemt at komme til området, som omkranses af hovedvejene Ring 4, Ballerup Byvej og Klausdals-rovej, som fører den korte vej hen til Hillerødmotorvejen. Området er kendetegnet ved store grønne, velplejede arealer, som er med til at give området dets store tiltrækningskraft. Nærmeste S-togsstationer er Malmparken eller Skovlunde Station, der begge kan nås på 10 minutter til fods.

Forslag til anvendelse

Domicilejendom
Kontor

Økonomi

Årlig leje
1.000.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.165.875,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
97.156,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
879,-
Årlige driftsudgifter kr.
165.875,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
125,-

Lokalet

Etage areal
1327 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2978 m²

Faciliteter

Kantine
Skillevægge
Storrumskontor
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Jul2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere