SENEST SET
FAVORITTER

Naverland 11, 2600 Glostrup

Kontor med attraktiv leje

209.745,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3314 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: KLKK90437BType : Kontor

Attraktiv leje og UPS Logistics som nabo

Lejemålet ligger i en pæn og velholdt kontorejendom med gode parkeringsforhold i et etableret erhvervsområde tæt på København og Omegn.
Lejemålet er pt indrettet med dynamisk blanding af showroom, storrums- og cellekontorer af forskellig størrelse samt mødelokaler, der giver gode muligheder for den større virksomhed, der ønsker at bo godt til en attraktiv leje helt tæt på en af verdens største logistikvirksomheder. Den korte afstand til UPS Logistics gør det muligt at afsende og modtage pakker sent og tidligt, og som derved kan reducere leveringstider til jeres kunder.
Der er et godt lysindfald på grund af de mange facadehøje vinduer, der tillige er rettet mod flotte grønne arealer, græsplæne og en hyggelig lille sø.
Der er indrettet en god kantine, med plads til ca. 20 ad gangen, som derved i størrelse passer godt til lejemålets anslåede kapacitet på ca. 50 ansatte.
Lejemålet overtages istandsat med eksisterende indretning. I forbindelse med kontoret er der et tilhørende lager/arkiv på ca. 162 m².
Lejemålet ligger i smørhullet mellem motorring 3, motorring 4 og motorvej E47/E55, hvorfor der er gode muligheder for levering af varer i nord-syd samt øst-vestlig retning.
De rigelige og gratis parkeringsforhold på ejendommen, gør også lejemålet attraktivt for virksomheder med mange kundebesøg og udgående aktiviteter i øvrigt.
Vestegnen er et dynamisk erhvervsområde centralt i Region Hovedstaden. Virksomhederne i området lægger vægt på den veludbyggede infrastruktur, som er attraktiv for mange virksomheder, da den kan minimere deres transportomkostninger. Derudover er placeringen et aktiv for mange ansatte, der bor i det store opland omkring industriområderne på Vestegnen.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
168.150,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
209.745,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
17.479,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
593,-
Årlige driftsudgifter kr.
41.595,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
118,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
354 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Arkiv
Kantine
Parkeringsforhold
Lager
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Sep2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK