SENEST SET
FAVORITTER

Bryggergården 4-12, 2770 Kastrup

Staldlængen i Bryggergården: showroom/kontor/restaurant/café

1.756.910,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Jacob Cailani Ladefoged
Telefon +45 8616 XX XX Se nummer
E-mail xx@delinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: StaldlængenType : Kontor

Vi er stolte over at kunne tilbyde Bryggergårdens ”Staldlænge”. Den enestående ejendom fra 1747 er under grundig renovering.

Denne charmerende industriejendom er en af kronjuvelerne i dansk industrihistorie og er samtidig et af de få tilbageværende og unikke industrikomplekser. Med sig, bærer ejendommen en 270 år lang og ikke mindst særlig historie. Bryggergården ligger ved Amager Strandvej ned til Øresund med en yderst central beliggenhed i området tæt på Kastrup lystbådhavn.

Området
Bryggergårdens centrale placering i det nye internationale udviklingsområde huser bl.a. Ferrings nye hovedkvarter tegnet af Norman Fosters tegnestue, Den Blå Planet og Scandic. Ligeledes tegnes området også af Københavns Lufthavn, der ligger få kilometer væk. Området er derfor i rivende vækst og der er store visioner for området, der er blevet til i samspil mellem områdets aktører. Der er særdeles gode tilkørselsforhold fra indfaldsveje samt motorveje til og fra København fra både Malmø og motorring 3. Endvidere ligger Kastrup Metro station blot et stenkast væk ligesom Amager Strandvej byder på busforbindelser. Derudover kan man gå til Kastrup lufthavn på 10 min, en effektiv port til det internationale miljø og forretningsforbindelser. P-pladser kan tillejes direkte ved lejemålet.

Ejendommen
Bryggergården er oprindeligt opført i 1747 af Jacob Fortling og er gennem årene blevet udbygget og ombygget adskillelige gange. Ejendommen og området, der også var kendt som Kastrup værk, har tidligere været betydeligt større, men er nu reduceret til sine oprindelige bygninger, der er fredet. Staldlængen langs sydsiden er en tilbygning til Bryggergården, som blev opført i 1842 i hvidkalkede sten med en sorttjæret sokkel. Bygningens tag er belagt med eternitskifer, og i forbindelse med renoveringen tilføjes og udskiftes nye ovenlysvinduer. Langs den sydlige facade ses en række træporte som renoveres tilbage til sin originale stand. Indvendigt bliver der tilbygget en tagetage, hvor der tidligere har været høloft. Både stueetage og tagetagen istandsættes med tydelige spær for at fastholde charmen i den gamle staldbygning.

Lejemålet
Staldlængen i Bryggergården står foran en totalrenovering, hvor ny lejer delvist kan få medindflydelse på endelig indretning. Istandsættelsen forventes færdiggjort til sommer 2021. Den nyetablerede tagetage indrettes til kontor med en åben disponering, så det samlede tagrum kan opleves. Stueetagen indrettes med nyt køkken og toiletfaciliteter, samt ny trappe til tagetagen. Anvendelsesmulighederne er utallige, og kan huse f.eks. kreative værksteder, restauration, wellness, showroom, hotel og konference samt øvrige erhverv og kontorer. Staldlængen udlejes som et samlet domicil bestående af 1.009 m². Alternativt kan bygningen udlejes i to enheder bestående af 544 m² (vest-fløjen) og 465 m² (øst-fløjen).

Forslag til anvendelse

Kontorer
Domicil

Økonomi

Årlig leje
1.513.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.756.910,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
146.409,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.741,-
Årlige driftsudgifter kr.
243.410,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
241,-

Lokalet

Etage areal
1009 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

P-plads
Toiletfaciliteter
Port
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere