SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 18E, 1456 København K

Kontor til leje i København K

890.880,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4526 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 35135-0010Type : Kontor

Rummeligt lejemål øverst i ejendommen - Lyse og veldisponerede lokaler - Fortryllende tagterrasse - Elevator og p-muligheder

Området:
Vestergade 18 ligger i hjertet af København K, og med denne beliggenhed har I praktisk talt alle byens tilbud inden for gåafstand. Adressen sikrer nem og hurtig adgang til alle former for offentlig transport; der er nemlig kun 100 meter til metroen og busserne ved Rådhuspladsen samt 600 meter til Hovedbanegården og 700 meter til Nørreport St. med busser, metro, regionaltog og S-tog. De omkringliggende gader og stræder vrimler med indkøbsmuligheder, butikker, caféer, spisesteder og takeaway.

Ejendommen:
Adressen er hjemsted for en smuk og klassisk københavnerejendom opført i 1797, og den huser både bolig- og erhvervslejemål. Fælles for alle lejemål er, at der er brugsret til et hyggeligt gårdmiljø – udearealerne ledsages af en stor tagterrasse på 5. sal, som dette lejemål har direkte adgang til. Vi kan desuden oplyse, at der er cykelparkering, mulighed for at skrive jer op til leje af p-plads samt parkeringsmuligheder lige henne ved Israels Plads.

Lejemålet:
De lyse og veldisponerede lokaler ligger øverst i ejendommen på 5. sal, og der er selvfølgelig elevator helt op til lejemålet. Der venter jer hele otte separate kontorer af forskellige størrelser, og dertil kommer de store fællesarealer, som fx kan anvendes som spisemiljø, et åbent kontorlandskab eller venteområde – mulighederne er mange. Lejemålet rummer selvfølgelig også tekøkken, toilet, badeværelse samt en gangareal med direkte udgang til ejendommens tagterrasse, hvorfra udsigten til Københavns tage og ikoniske tårne kan nydes på tæt helt hold.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig leje
696.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
890.880,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
74.240,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.048,-
Årlige driftsudgifter kr.
194.880,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
448,-

Lokalet

Etage areal
435 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Badeværelse
Cykelparkering
Fællesareal
Toilet
Gårdmiljø
Kontorlandskab
Tekøkken
P-plads
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Kontor / - Apr2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere