SENEST SET
FAVORITTER

Vesterbrogade 28, 1620 København V

Kontor til leje i København V.

567.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4526 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 34744-1004Type : Kontor

Stemningsfuldt lejemål til kontor, klinik eller undervisning - Indbydende lokaler med karnapper og et dejligt lysindfald.

Området:
Her får I en central beliggenhed med masser af butikker, caféer og spisesteder i nærheden, så det vil være let at finde takeaway til frokostpausen eller flytte et møde ud af huset. Københavns Hovedbanegård er i gåafstand fra ejendommen, og dermed har I både metro, S-tog, interregionale tog og bus tæt på, mens placeringen også er god for de gæster, som kommer i bil, med kort afstand til en parkeringskælder.

Ejendommen:
Oprindeligt er bygningen fra 1901, og en spændende facade med mange unikke detaljer – tårne, karnapper og ornamentik – giver det bedste førstehåndsindtryk. Ejendommen har dermed en god synlighed, og der er indgang fra både Stenosgade og Vesterbrogade. Her er forgangen ganske pragtfuld med mosaikgulv og et dekoreret loft, ligesom I kan se frem til en velholdt opgang, der viderefører den klassiske stil.

Lejemålet:
I bliver mødt af en nogle spændende lokaler, der i øjeblikket bærer præg af, at Frisørskolen her har haft sin daglige gang. Erhvervslejemålet består af flere fine rum i varierende størrelse, hvoraf mange har et dejligt lysindfald, og de herskabelige træk er sine steder bibeholdt med stuk i loftet og karnapper, der giver stedet et helt særligt præg. Lokalerne har mange anvendelsesmuligheder, men vil især egne sig som kontor, klinik og showroom eller til undervisning. De praktiske foranstaltninger er også på plads med toiletfaciliteter og et bryggers.

Forslag til anvendelse

Kontor
Undervisning
Klinik

Økonomi

Årlig leje
567.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
567.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
47.250,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.575,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
360 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Parkeringskælder
Stuk
Toiletfaciliteter
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere