SENEST SET
FAVORITTER

Frederikskaj 10A, 2450 København SV

Innovativt kontormiljø direkte til vandet

11.237.618,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3314 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1000000379Type : Kontor

Stor synlighed og skøn udsigt over Teglværkshavnen

Som lejer i denne ejendom får du en beliggenhed direkte ud til Teglværkshavnen og en utrolig stor synlighed fra Sydhavnsgade, som dagligt passeres af mange trafikanter på cykel og i bil, på vej til og fra det centrale København. Her er nemlig cykelafstand til det meste, gåafstand til S-tog og kommende metro, og en kort køretur til motorvejsnettet – perfekt for dine medarbejdere og kunder, uanset hvordan de skulle ønske at komme til og fra ejendommen. 
 
Ejendommen er beliggende direkte ud til havnekanten, hvor der er rig mulighed for inspirerende ”Walk and talks” på promenaden, der løber langs de store ejendomme og boligkomplekser. I området omkring ejendommen ligger flere velkendte genboer som blandt andet Telenor, Ase, Gjensidige, Falck, Dansk Metal og i særdeleshed naboen Aalborg Universitet, som indtil for nylig har været lejer i ejendommen. 
 
Ejendommen er opført i 1998 som en del af et større bygningskompleks til Nokia, og har som resten af komplekset være udlejet til Aalborg Universitet til undervisningsformål. Ejendommen er meget velegnet til undervisningsbrug, men kan også fint fungere som domicilejendom for en offentlig eller privat virksomhed med op til 600 arbejdspladser.
 
Den centrale beliggenhed og facade ud til Sydhavnsgade, hvor der er mulighed for at opsætte synligt skilt/logo, gør at ejendommen dagligt vil blive eksponeret for mange forbipasserende.
Modsatte ende af ejendommen har facade mod havnen, hvis havnebassin året rundt er fyldt med københavnere i kajak, båd eller på de populære paddleboards. Udsigten til havnens liv kan nydes fra atriummets store glaspartier eller fra terrassen mellem ejendommen og promenaden, hvor man nemt kunne nyde frokosten eller et glas vin til fredagsbaren i de lune sommermåneder.
 
Området omkring Teglværkshavnen er generelt i stor udvikling og bliver ved med at tiltrække flere borgere, brugere og virksomheder. I de senere år har miljøet fået et gevaldigt løft, og flere spændende caféer, special-forretninger m.v. skyder frem. Med metroens åbning i 2024 vil området blive endnu bedre forbundet med det øvrige Storkøbenhavn.
Har dine medarbejdere eller kunder behov fra at parkere bilen ved ejendommen, kan parkeringspladserne på den sydlige side af bygningen tillejes af ejendommens lejere. De mange nuværende cykelstativer kan reduceres efter behov, såfremt der er behov for flere parkeringspladser.

Forslag til anvendelse

Domicilejendom

Økonomi

Årlig leje
8.633.928,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
11.237.618,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
936.468,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.597,-
Årlige driftsudgifter kr.
2.603.690,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
370,-

Lokalet

Etage areal
7037 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
17904 m²

Faciliteter

Glasparti
Parkeringsplads

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere