SENEST SET
FAVORITTER

Langebrogade 1, 1411 København K

1.-klasses lejemål - udsigt over havnen

7.806.521,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11405347Type : Kontor

Ejendomskomplexet består af 3 pakhusejendomme opført af De danske Sukkerfabrikker i årene 1912-1913

• Udsigt over havnen og Christianshavns Kanal
• 40 parkeringspladser
• Lejemål med godt indeklima
• Fremleje lejemål 50% rabat på lejen
• Lokale af varierende størrelser
• Evt. mulighed for drøftelse om permanent lejemål eller afståelse

Førsteklasses lejemål med flot udsigt over havnen
Ejendomskomplexet består af 3 pakhusejendomme opført af De danske Sukkerfabrikker i årene 1912-1913 og Danisco gennemførte i 1990 en omfattende ombygning af ejendommene til kontorer.

I dag anvendes ejendommen som et moderne kontorkomplex med fællesfaciliteter, såsom kantine med udsigt over havnen og mulighed for udendørs spisning på bagsiden af ejendommen, præsentabelt mødecenter samt fitnesscenter på ca. 350 m² inkl. lokaler til bordtennis, yoga og pilates.

Lejemålet er beliggende i Bygning D1 og fordeler sig på etagerne fra stueplan til 3 sal. Indgang til lejemålet fra præsentabelt glasindgangsparti med handicapadgang til stueetagen, herfra reception med større loungeområde og trapperum og elevatorer til de øvrige etager. Første og anden salen er indrettet med storrum samt kontorer/mødelokaler af varierende størrelse samt telefonbokse. Herudover er der toiletkerner. Ydermere er der tekøkken på de enkelte etager.

3. salen indeholder præsentabelt bestyrelseslokale med fantastisk udsigt over Københavns Havn, større konferencelokale samt loungeområde med udgang til større tagterrasse. Herudover storrumskontor og mødelokaler af varierende størrelse. Den øverste etage har synlige bjælker, hvilket gør det til en charmerende og rustik etage.

Alle lejemål har elevator med adgang direkte ind på etagerne. Lokalerne er istandsat i forbindelse med nuværende lejers indflytning i 2013 og fremstår som topmoderne kontorlokaler. Lokalerne er primært apteret med grå tæppefliser, delvist kvadratlofter, automatstyret grundbelysning og klimaanlæg.

Ejendommen har et større parkeringsareal både i ejendommens parkeringskælder og på terræn. Lejemålet har brugsret til 40 parkeringspladser. Der er el-ladestander på ejendommens parkeringsareal.

Der er mulighed for aflåst cykelparkering i ejendommens gård.

Central beliggenhed med udsigt over Københavns Havn
Hele kvarteret mellem Torvegade og Langebrogade har været i en kraftig positiv udvikling, hvor ældre produktionsejendomme er renoveret til topmoderne kontorer, ligesom en række ejendomme er nedrevet og konverteret til beboelse eller kontor. Dette med åbningen af lille langebro har skabt fornyet dynamik i området, som er bynært og velbeliggende og derfor tiltrækker virksomheder med stort potentiale.

Pakhusejendommen ligger centralt placeret på Christianshavn med fantastisk udsigt over Københavns Havn og Christianshavns kanal. Ejendommen ligger vedsiden af både Cirkelbroen samt den nye cykel- og gangbro (Lille Langebro) der forbinder Amager med Indre By, hvilket går ejendommens placering let tilgængelig fra både metrostationen på Rådhuspladsen og Christianshavns metrostation. Metro ligger i gåafstand fra ejendommen og med åbningen af den nye metroring kan dent meste af byen nås på ganske kort tid.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
6.008.121,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
7.806.521,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
650.543,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
989,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.798.400,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
228,-

Lokalet

Etage areal
7890 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bjælker
Cykelparkering
Glasindgangsparti
Gård
Kantine
Tekøkken
Loungeområde
Mødecenter
Parkeringsplads
Reception
Storrumskontor
Kontor

Teknik

Klimaanlæg
Elevator

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere