SENEST SET
FAVORITTER

H.C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V

Flerbrugerhus med all-inclusive

2.529.061,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3364 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 157212Type : Kontor

Indflytningsklart lejemål på 886 m² i Dansk Industris ikoniske ejendom i det absolutte centrum af København

Hos Industriens Hus kan du få det, som du vil have det. Udover at have Rådhuspladsen som genbo, kan du lade udlejer varetage opgaver som bl.a. reception, kantine og rengøring - kort sagt tager Industriens Hus sig af alt det praktiske og leverer de optimale rammer for dine medarbejdere.

I Industriens hus ligger kontorlejemålet på 7. sal.
Her findes i alt 886 kvadratmeter med en fantastisk udsigt, der strækker sig ned ad Vesterbrogade mod Axel Towers på den ene side og ud over Tivoli og Atriumgården på den anden.
Lejemålet er indrettet med state of the art materialer og tilbyder en sublim service, hvor man ikke er gået på kompromis med kvalitet. Der kredses om lejerne, og kvaliteten understreger ejendommens eksklusivitet.
Kontoret er indrettet med et åbent storrumskontor og enkelte mindre kontorlokaler i varierende størrelser. Lejemålet er beliggende på øverste etage med en ganske særlig ekstra loftshøjde, der også afspejler sig i de høje vinduer, som udbyder meget lys. Det er ganske få kvadratmeter, der ikke kan bruges til indretning af arbejdspladser, men dermed udnyttet meget effektivt til tekøkken, toiletter, printerrum m.m.

Ankomsten sker ved en indbydende bemandet reception og et atrium, hvor der midt i det lyse
og åbne rum er placeret en præsentabel café til ejendommens lejere og deres gæster. Herfra er der indrettet et større auditorium for enden samt mødelokaler langs den sideløbende gang, hvorfra der er flere elevatorer op til de enkelte etager og lejemål.

Ud over hovedindgangen er der direkte adgang til lejemålet via to opgange fra Vesterbrogade, der enten kan benyttes som personale- og gæsteindgang. Ved denne indgang får lejer mulighed for at skilte sin virksomhed på væggen sammen med de øvrige lejere i opgangen.
Med kontor i Industriens Hus er man nabo til en spændende række virksomheder, der danner grundlag for det danske erhvervsliv og giver dermed mulighed for at indgå i et enestående netværk.
Ejendommen er særdeles flot og præsentabel og som hovedsæde for Dansk Industri, er den et stående symbol på den danske handels dynamik, handlekraft og innovation.

Forslag til anvendelse

Hovedsæde
Kontor

Økonomi

Årlig leje
1.904.900,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
2.529.061,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
210.755,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.854,-
Årlige driftsudgifter kr.
624.161,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
704,-

Lokalet

Etage areal
886 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
9186 m²

Faciliteter

Atrium
Auditorium
Kantine
Tekøkken
Reception
Storrumskontor
Toiletter
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere