SENEST SET
FAVORITTER

Østerfælled Torv 10, 2100 København Ø

Attraktivt kontorlejemål på Østerbro

894.600,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3364 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1931922Type : Kontor

Centralt og flot beliggende kontorlejemål

Ejendommen er en nyere del af den tidligere Østerfælled Kaserne, som var hjemsted for Garderhusarerne frem til 1940. Lejemålet er indrettet som et moderne kontor, velegnet til enhver virksomhed, der ønsker at indrette hele virksomheden på én etage centralt i København.

Lokalerne er i dag indrettet med en række kontorer i varierende størrelser, en veldisponeret kantine samt flere gode mødelokaler, der også er velegnet som auditorium. Fra lejemålets kantine er der adgang til den imponerende tagterrasse, som deles med to øvrige lejere. Det er muligt at ombygge kontorarealerne til storrumsmiljøer efter nærmere aftale med udlejer. Hele lejemålet er højloftet med diskrete akustiklofter, som sikrer god akustik.

Desuden findes der en mindre vareelevator i trappeopgangen.

Østerfælled Torv ligger som en rolig oase midt i det pulserende Østerbro. Området er kendt for sine mange caféer, specialbutikker og sin nærhed til Fælledparken, hvor der er rig mulighed for en walk & talk med en kop af den lokale kaffe i hånden.

På Østerfælled Torv er der adgang til metro, blot 550 meter fra døren, ved Poul Henningsens Plads St. Den korte afstand til Lyngbyvejen og Nordhavnstunnelen gør Østerfælled Torv let tilgængelig i bil, fri af morgen - og eftermiddagstrafikken i Københavns centrum. Parkeringspladser kan lejes i parkeringskælder for 2.000 kr./md.

Benytter man offentlig transport, er der flere buslinjer på både Østerbrogade og Jagtvej. Foretrækker man cyklen, er Indre By i cykelafstand fra lejemålet, ligesom der er cykelparkering ved indgangen.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
695.800,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
894.600,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
74.550,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.800,-
Årlige driftsudgifter kr.
198.800,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
400,-

Lokalet

Etage areal
497 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
51794 m²

Faciliteter

Auditorium
Cykelparkering
Kantine
Parkeringsplads
Kontor

Teknik

Vareelevator

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere