SENEST SET
FAVORITTER

Danneskiold-Samsøes Allé 15, 1434 København K

319 - 3183 m2 KONTOR/SHOWROOM i Kuglegårdens

669.900,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Jacob Cailani Ladefoged
Telefon +45 8616 XX XX Se nummer
E-mail xx@delinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: Artilleri østfløjenType : Kontor

Vi er stolte over at kunne tilbyde Østfløjen i Kuglegårdens ”Artilleriværksted” til nye lejere.

Østfløjen, som har facade ud til Danneskiold-Samsøes Allé er opført i 1893. Den enestående ejendom er under grundig renovering, og vil forventeligt stå klar til overtagelse fra årskiftet 2022/2023.

Historien
Søarsenalet er tegnet af arkitekt Philip de Lange og opført i 1742 som Danmarks nye flådebase, der skulle sende et tydeligt signal om kongerigets magt og styrke. Det rektangulære gårdrum mellem de to hovedfløje og sidefløjene blev brugt til opbevaring af kanonkugler – deraf navnet Kuglegården, som efterhånden er blevet fællesbetegnelsen for hele Søarsenalet.

Denne ejendom fungerede oprindeligt som artilleriværksted fra 1893 i en ukendt årrække. I 1990’erne blev ejendommen ombygget og udvidet, og består i dag af to parallelle bygninger, en Øst- og Vestfløj. Senest fungerede lokalerne som situationscenter for Forsvaret, og får i øjeblikket en gennemgribende renovering, således bygningen bliver moderniseret og store dele opføres tilbage til den flotte originale stil.

Kuglegårdens område var i Forsvarets besiddelse uafbrudt indtil 2017, hvor vi overtog grunden efter en offentlig budrunde. Siden da har renoveringsarbejdet pågået. Flere virksomheder er allerede flyttet ind i Kuglegårdens istandsatte bygninger, hvor de har indrettet kontorer og showrooms bl.a. Louis Poulsen, ferm LIVING og Planday. Det, der engang var et af kongerigets mest lukkede og utilgængelige områder, er i dag en livlig og attraktiv del af hovedstaden.

Området
Kuglegårdens beliggenhed i starten af Holmen – er omgivet af charmerende kanaler. Der er kort afstand til Kongens Nytorv via Inderhavnsbroen og til Christianshavns metrostation. Holmen er med de mange bevarede Forsvarsbygninger og grønne områder en populær oase for kreative virksomheder. Naboen Christiansholm/Papirøen udvikles i disse år som et stort projekt med kulturelle tilbud, boliger og erhverv. I 2023 står den nye grønne operapark med underjordisk parkeringsanlæg klar. Der går busser lige til døren, og p-pladser kan tillejes på området.

Lejemålet
Lejemålet overtages nyistandsat og henvender sig til virksomheder, der ønsker en unik placering midt i København i en fantastisk sjælden udbudt ejendom. Østfløjen er egnet til kontor og showroom, kan lejes som samlet domicil bestående af ca. 3.183 m², eller opdelt pr. etage heraf stueetage på ca. 1.111 m², 1. sal på ca. 1.037 m² og 2. sal på ca. 1.035 m². Ønskes der mindre lejemål kan etagerne opdeles i flere enheder, heraf stueetagen 792 m² (A1) / 319 m² (B1), 1.sal 705 m² (A2) / 332 m² (B2) og 2. sal 704 m² (A3) / 331 m² (B3). Kvm-prisen er varierende og afhænge af typen af lejemål. Prisen for stueetage udgør 2.500 kr/m² og øvrige etager fra 1.900 kr/m².

Vestfløjen i Artilleriværkstedet er fuldt udlejet til showroom/kontor.

Forslag til anvendelse

Domicil
Kontorer

Økonomi

Årlig leje
606.100,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
669.900,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
55.825,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.100,-
Årlige driftsudgifter kr.
63.800,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
200,-

Lokalet

Etage areal
319 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gårdrum
Parkeringsanlæg
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere