SENEST SET
FAVORITTER

Otto Mønsteds Gade 3, 1571 København V

Kontorfællesskab i det absolutte centrum

762.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3364 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 408202Type : Kontor

Moderne lejemål i klassiske rammer

Hvis din virksomhed søger et moderne kontor i en klassisk ejendom med mulighed for kantine og netværk med tilsvarende virksomheder, er Fondenes Hus et oplagt valg.

Ejendommen indeholder et meget præsentabelt kontorlejemål beliggende på en høj stueetage. Fondenes hus tilbyder mulighed for at tilslutte sig en kantine med mulighed for frokostordning og kaffe som deles med ejendommens øvrige lejere.

Lejemålet er indrettet som storrumskontor med et større møderum, der via en foldevæg kan opdeles i to mindre møderum, herudover et mindre lokale, der både kan benyttes til afholdelse af møder eller enkelt-mandskontor.

Lejemålet overtages i New Yorker-stil uden nedsænket loft og med synlige installationer i loftet, desuden er der nyt gulv i epoxy samt et pænt tekøkken for enden af storrumskontoret. Lejer har mulighed at få ind-lydelse på den kommende indretning, men der også mulighed for at overtage lejemålet med den eksister-nde indretning.

Med sin beliggenhed i centrum af København er lejemålet i gåafstand til Hovedbanegården og Rådhus-pladsen, der begge er en del af Cityringen. Fra Hovedbanegården kører samtlige S-togslinjer, og bus 5C kører op til 12 gange i timen fra Hambrosgade. Der er rig mulighed for en walk and talk i de nærliggende rekreative områder ved havneløbet, Glyptoteket og Tivoli.

Der medfølger ingen parkeringspladser, men det er muligt at parkere i de nærliggende gader eller i P-huset på Kalvebod Brygge, som blot er 200 m fra lejemålet.

Forslag til anvendelse

Kontorfællesskab
Kontor

Økonomi

Årlig leje
609.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
762.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
63.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
152.400,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
400,-

Lokalet

Etage areal
381 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
775 m²

Faciliteter

Kantine
Tekøkken
Møderum
Storrumskontor
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere