SENEST SET
FAVORITTER

Kobbelvænget 72A, 2700 Brønshøj

Kontorlejemål på 1.135 m2

1.171.125,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11405159Type : Kontor

Lejemålet kan lejes samlet eller opdelt etagevis på henholdsvis 202 m² i stueetagen, 506 m² på 2. salen samt 427 m² i kælderen

- Præsentabel gulstensejendom fra år 1950
- Mulighed for parkeringspladser på ejendommen og på side gaderne
- Få minutters gang fra Frederikssundsvej med buslinje 5C
- Gode trafikale tilkørselsforhold

Præsentabel gulstensejendom fra år 1950
Lejemålet kan lejes samlet eller opdelt etagevis på henholdsvis 202 m² i stueetagen, 506 m² på 2. salen samt 427 m² i kælderen. Der er adgang til lejemålet via indgangsparti. Lejemålet på 2 salen er indrettet med fordelingsgang og lokaler af varierende størrelser, herudover 2 toiletter. Lejemålet fremstår pt. delvist råt og uindrettet - så lejemålet kan indrettes efter lejers behov med lette skillevægge og systemlofter med indbygget lys eller efter nærmere aftale.

Stueetagen er indrettet med mødecenter med 3 mødelokaler af varierende størrelse samt kantine med anretter køkken, herudover 2 toiletter. Lokalerne har en god loftshøjde og fremtræder lyse og venlige.

Kælderetagen har indgang fra ejendommens trapperum og er indrettet med flere rum af varierende størrelse. Kælderen fremstår tør og brugbar.

Ejendommen er beliggende i et dejligt kvarter med blandet bolig- og erhverv. Der er få minutters gang til offentlig transport ved Frederikssundsvej med buslinje 5C, som har forbindelse til Metro og S-tog Station på Nørrebro. Kommer man i bil fra nord er der 3 minutter til og frakørslen ved Morterring 3.

Ejendommen er beliggende i et dynamisk område I Brønshøj på sidegade til Frederikssundsvej i bekvemt afstand til Husum Torv. Hele kvarteret omring Kobbelvænget er midt i en kraftig positiv udvikling, hvor ældre produktions- og lagerejendomme renoveres til topmoderne kontorer, ligesom en række ejendomme er nedrevet eller konverteret til beboelse. Dette har skab fornyet dynamik i området, som er bynært og velbeliggende og derfor har tiltrukket nye unge virksomheder med stort potentiale.

Bydelen byder på rolige villakvarterer, et godt forretningsliv på især Frederikssundsvej (Føtex) og Husum Torv. Området er præget mange mindre og mellemstore virksomheder.

Der er parkeringspladser på ejendommen og på gaden omkring ejendommen. Brønshøj er beliggende i udkanten af København, og drager derfor fordel af de gode trafikale tilkørselsforhold.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig leje
911.210,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.171.125,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
97.594,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.032,-
Årlige driftsudgifter kr.
259.915,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
229,-

Lokalet

Etage areal
1135 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Kantine
Kælderetagen
Mødecenter
Parkeringsplads
Skillevægge
Toiletter
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Kontor / - Jul2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere