SENEST SET
FAVORITTER

Slagtehusgade 10, 1715 København V

Charmerende kontormiljø oppe under taget

411.250,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Henrik Højfeldt Flittner
Telefon +45 2348 XX XX Se nummer
E-mail xx@colliers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 59001723Type : Kontor

 

Nyligt renoveret lejemål på 230 m² med nyt tag og nyt køkken i den Brune Kødby. Velplaceret kontor med nærhed til Vesterbros vibrerende café-og restaurantliv.
Vesterbro har det hele: Iværksættermiljø, kontorhoteller, hang-outstil de unge, faciliteter til børnefamilier og et levende kulturliv. Dette velbeliggende lejemål ligger midt i Kødbyen, med adgang til Vesterbros rige udbud af butikker, cafeér, restauranter, undervisningsinstitutioner og med gode trafikale forbindelser. Københavns Hovedbanegård og Dybbøls Station ligger under 700 meter fra lejemålet. Metrostation Københavns Hovedbanegård ligger ca. 800 –1.000 meter fra lejemålet. Med både bus og tog tæt på, er det både nemt for kunder og medarbejdere at komme til og fra.
Københavns Kommunes Vision for Kødbyen
”Kødbyen har i over 100 år været knudepunkt for Københavns fødevareindustri. I de seneste år har Kødbyen udviklet sig fra at være et lukket industriområde, til at være en åben bydel med kreative erhverv i sameksistens med fødevareproduktionen.
Det skal fortsat være muligt at opleve slagtere, kunst og kreative virksomheder side om side. Kødbyen skal være en foranderlig oplevelsesdestination med plads til alle - en unik attraktion i København med en stærk identitet, et dynamisk byliv og hjemsted for ”Kød og Kreativitet”. Dette er kernen i visionen for Kødbyen.”
Lejemålet ligger i Slagtehusgade i den Brune Kødby, som er et hyggeligt nærmiljø med restauranter lige bag Flæsketorvet. Området er præget af spændende take-awaykoncepter, kreative værksteder, fødevare virksomheder og Københavns Kommunes mange kultur-og Fritidstilbud.
Denne ejendom er ikke fredet som et af de eneste i Kødbyen, og rummer én samlet lejer i stuen-1.sal sammen med lejemålet på 2. sal.
Man ankommer til lejemålet fra en fælles opgang som emmer af historier fra Kødbyens mange aktiviteter, og en kort ankomst-trappe fører direkte til lejemålets hovedrum på 2. sal.
Lejemålet har et charmerende åbent kontor med rustikke synlige træsøjler og et mødelokale med småsprossedeglasvægge.
Lejemålet har linoleumsgulv, skrå vægge, et håndbygget møderum og hyggelige, skrå vinduer, der kan åbnes. Lejemålet har desuden et rummeligt depot langs den ene side, som også kan bruges som studio eller til oplagring.
I tilknytning til kontorlokalet er der adgang til et loftsrum på 70 m².
Lejemålet er indrettet med et stort, nyt køkken som ligger i den ene ende af lejemålet. Køkkenet kan nemt benyttes til møder, pauser, frokost og fungere som lejemålets aktive rum.
Ejendommen er energimærket med karakteren B.

• Samlet etageareal: 230 m², med ekstra depotrum på 70 m²
• Gode adgangsforhold med bil, cykel og offentlig transport
• Charmerende, lyst, og hyggeligt kontorlejemål
• Årlig leje: 411.250 kr. (34.271 kr. pr. måned) inkl. drift og loftsrum

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
344.350,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
411.250,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
34.271,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.788,-
Årlige driftsudgifter kr.
66.900,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
291,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
230 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Frokost
Linoleumsgulv
Mødelokale
Køkken
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere