SENEST SET
FAVORITTER

Flæsketorvet 21-41, 1711 København V

Kontorlejemål med autentiske detaljer

4.413.105,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Henrik Højfeldt Flittner
Telefon +45 2348 XX XX Se nummer
E-mail xx@colliers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 59001706Type : Kontor

 

Unikt kontorlejemål på 2.521 m² med 324 m² lager på Kødbyens bedste placering. Få mulighed for at blive en del af bydelens kreative miljø.
Kødbyen ligger midt på Vesterbro der har det hele: Iværksættermiljø, kontorhoteller, hang-outs til de unge, faciliteter til børnefamilier og et levende kulturliv. Dette velbeliggende lejemål ligger midt i Kødbyen, med adgang til Vesterbros rige udbud af butikker, cafeér, restauranter, undervisningsinstitutioner og med gode trafikale forbindelser.
Københavns Hovedbanegård og Dybbøls Station ligger under 700 meter fra lejemålet. Metrostation Københavns Hovedbanegård ligger ca. 800 – 1.000 meter fra lejemålet. Med både bus og tog tæt på, er det både nemt for kunder og medarbejdere at komme til og fra.
"Den hvide kødby som byens gastronomiske og kreative fyrtårn
Kødbyen har i over 100 år været knudepunkt for Københavns fødevareindustri. I de seneste år har Kødbyen udviklet sig fra at være et lukket industriområde, til at være en åben bydel med kreative erhverv i sameksistens med fødevareproduktionen.
Det skal fortsat være muligt at opleve slagtere, kunst og kreative virksomheder side om side. Kødbyen skal være en foranderlig oplevelsesdestination med plads til alle - en unik attraktion i København med en stærk identitet, et dynamisk byliv og hjemsted for ”Kød og Kreativitet”. Dette er kernen i visionen for Kødbyen."
- Fra Københavns Kommunes Vision for Kødbyen
Lejemålet har udsigt til torvets byliv fra begge kontoretager som ligger ud til Flæsketorvet med indgang fra nummer 41. Hele ejendommen er fredet, og indgangspartiet med det korte trappeløb til receptionen på 1.sal er derfor beklædt med de karakteristiske gule fliser, som går igen i hele den hvide Kødby.
Lejemålet er beliggende med kontorer på 1. sal og 2. sal samt med teknik og lager på 3. sal.
1. sal er indrettet med en lille reception med back-office. De store og åbne kontorområder er meget velbelyste på grund af bygningens effektive dybde. Lejemålet er komplet apteret med akustiklofter, massive trægulve, lette glasmøderum, el, kabling og skillevægge.
Lejemålets 2. sal er indrettet med produktionskøkken og et stort, lyst spiseområde, som også er velegnet til konference, undervisning og fejringer i virksomheden. Også uden for højtider er det ren medarbejderpleje at kunne spise sin frokost med udsigt over Kødbyens mange aktiviteter.
På 2. sal er kontoretagen ligeledes indrettet med velproportionerede rum, der kan anvendes til kontor, møderum eller projektrum. Etagen kan anvendes på utallige måder, og vi hjælper jer gerne med at brede mulighederne ud under en fremvisning
Lejemålet har tidligere lagt rammer til DAT-Schaub, der har boet i lejemålet siden Kødbyens etablering i 1934. Lejemålet fremstå meget velholdt og med de originale, blå vinduesrammer, som er kendetegnende for Kødbyen.
Kødbyen har en vision for området, som indebærer at kun innovative virksomheder indenfor kreative erhverv eller fødevarebranchen kan blive en del af udviklingen af Kødbyen.
Kontakt os hos Colliers for at få en snak om din virksomheds mulighed for at flytte ind.
Ejendommen er fredet og fritaget for energimærkning.
  • Samlet etageareal: 2.521 m2
  • Synligt placeret ejendom i Kødbyen
  • Gode adgangsforhold med bil, cykel og offentlig transport
  • Åbne, lyse og effektive kontorområder
  • Årlig leje: 4.458.960 kr. (371.580 kr. pr. måned) inkl. drift
 

Forslag til anvendelse

Kontor
Undervisning

Økonomi

Årlig leje
3.896.300,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
4.413.105,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
367.759,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.751,-
Årlige driftsudgifter kr.
516.805,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
205,-

Lokalet

Etage areal
2521 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Frokost
Møderum
Reception
Skillevægge
Trægulve
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere