SENEST SET
FAVORITTER

Teglholm Allé 13-15, 2450 København SV

Sjældent udbudt tvillinge-domicil med vandudsigt

6.039.505,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Henrik Højfeldt Flittner
Telefon +45 2348 XX XX Se nummer
E-mail xx@colliers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 59001709Type : Kontor

 

Fleksibelt lejemål fra 3.858 m² –4.376 m² med attraktive og moderne kontorer på Teglholmen. Bliv nabo til førende medievirksomheder som TV2, Huawei og YouSee
Teglholmen er et levende område i København, beliggende mellem Sluseholmen og Enghave Brygge. Med nærhed til indfaldsvejene til byen, får man ikke en bedre placering tæt på indre by. Teglholmen er præget af moderne virksomheder som YouSee, TV2, Huawei og Lemvigh-Müller. Teglholmen rummer også moderne boliger og den anerkendte Skole i Sydhavnen.
Fra lejemålet er der gåafstand til den nye metrostation på Enghave Brygge (2024), til buslinie 7A på Støberigade og havnebussen som sejler til city.
Dette lejemål er helt unikt. Det består af to ejendomme som er forbundne af en glasoverdækket gangbro.
I nummer 15 er de 2.850 m² fordelt på 5 fleksible kontoretager samt kælder.
I nummer 13 er de 1.526 m² fordelt på 3 kontoretager som kan kobles på hovedbygningen i nummer 15.
Herved tilbyder ejendommen et domicil, der favner både aktuelle og fremtidige behov med et samlet lejemål på 3.858 m² 3.886 m² eller 4.376 m²
Ejendommen ligger centralt placeret i forhold til Københavns Centrum, indkøbsmuligheder og motorvejsnettet som forbinder lejemålet til hele hovedstadsområdet. Som bilist er det muligt at køre lige til døren, da der er 29 parkeringspladser i terræn omkring ejendommen, som kan lejes på månedlig basis.
Lejemålet har en syd-vestvendt tagterrasse på øverste etage med udsigt over Teglværksbassinet, herfra kan frokosten og de lyse eftermiddage nydes. Sæsonen for udendørs aktiviteter er forlænget da terrassen er overdækket. Perfekte rammer til frokostmøder og fredagsarrangementer.
De to bygninger er forbundne med en moderne, glasoverdækket gangbro som skaber mulighed for at brande sig eksklusivt i 1. sals højde. Her er mulighed for at skabe oplevelser med lyskunst, for et orangeri eller for grafisk design og branding.
Teglholm Allé 15
I stueetagen kan lejemålet indrettes med et moderne ankomstområde og mødecenter i nordisk look, som kan tage imod kunder og samarbejdspartner efter alle kunstens regler.
Lejemålet er forsynet med en elevator, der kan bringe gæster direkte op til konferencerummet på 4. sal.
Midt i nummer 15 findes en åben trappe som forbinder alle kontoretager. Den svungne ståltrappe tilfører lejemålet et grafisk element og de højtplacerede tagvinduer giver optimale lysforhold til de midterste zoner i ejendommen
Øverste etage i lejemålet har flotte vinduespartier med glas fra gulv til loft. Penthousen er indrettet med et produktionskøkken, og det åbne spiseområde kan anvendes til kantine og interne møder. På denne etage ligger desuden to store møderum med udsigt til havnebassinet og Holmen.
På øverste etage i lejemålet forefindes to store møderum med direkte udgang til husets elevator. Fra det største konferencerum er der adgang til den overdækkede tagterrasse. Lokalet har en enestående udsigt over havnebassinet.
Alle etager kan indrettes med åbne kontorarealer, som er fleksible og effektive. Arbejdsområderne er suppleret med tilstrækkelige møderum og mindre kontorer. Lejemålet kan indrettes med 150-180 arbejdspladser i en kombination af åbne arbejdsområder og afgrænsede kontorer
Kontoretagerne udbydes endvidere med den eksisterende ventilationsløsning, som består af mekanisk ventilation på 4. sal kombineret med naturlig ventilation fra stueetage til 3. sal. Opgradering af den mekaniske ventilation kan tilkøbes i dialog med udlejer, som stiller rådgivning og løsningsforslag til rådighed for jer som lejer.
Teglholm Allé 13
I nummer 13 findes et lyst og nyistandsat trapperum centralt i bygningen. Det smukke rum leder medarbejdere og gæster mellem etagerne via trappe eller elevator.
Kontoretagerne i nummer 13 har et fantastisk lysindfald fra de store gulv-til-loft-vinduer og er meget funktionelt indrettede. Her kan man nemt indrette sig med en velbalanceret fordeling af kontorer og mødefaciliteter.
Kontoretagerne i nummer 13 rummer åbne kontorarealer til fleksible, åbne arbejdszoner og velproportionerede rum til arbejdsdagens mange møder. Kontorzonerne kan indrettes optimalt til funktionsbaserede arbejdspladser og med et nyetableret ventilationsanlæg har vi sikret frisk luft hele dagen.
Teglholm Allé 15 er energimærket med karakteren B
Teglholm Allé 13 er energimærket med karakteren C
  • Samlet etageareal: 3.858 til 4.376 m2
  • Synligt placeret ejendom ved havnefronten på Teglholmen
  • Gode adgangsforhold med bil, cykel og offentlig transport
  • Lyst, fleksibel og moderne kontordomicil
  • Årlig leje: 4.364.304 kr. (503.292 kr. pr. måned) inkl. drift

Forslag til anvendelse

Domicil
Kontordomicil
Skole
Kontorer
+Mere

Økonomi

Årlig leje
4.600.813,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
6.039.505,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
503.292,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.565,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.438.692,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
373,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
3858 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kantine
Kælder
Mødefaciliteter
Parkeringsplads
Kontor
+Mere

Teknik

Elevator
Ventilation

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere