SENEST SET
FAVORITTER

Landskronagade 66, 2100 København Ø

Smukt flerbrugerhus på Østerbro med tagterrasse

1.056.600,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3364 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1662023Type : Kontor

Bo øverst i ejendommen, nyd lyset og stemningen

Det er nu muligt at leje sig ind i én af Østerbros smukkeste ejendomme og blive en del af et fleksibelt flerbrugerkoncept bestående af fælles hall, terrasse, kantine, cykelkælder og omklædningsrum med badefaciliteter.

Hele ejendommen er netop renoveret i respekt for den oprindelige pakhusstil og byder i dag på moderne lejemål med fantastiske lysindfald.

Som gæst i ejendommen bliver du modtaget i den højloftede hall, der netop er renoveret i smart New Yorkerstil, hvorfra der er adgang til lejemålet via den oprindelige elevator, som står i et unikt industrilook. Fra ejendommens hall er der også adgang til den fælles kantine, som med sine imponerende skylights byder på et behageligt lysindfald, der inviterer til ophold uden for spisetiderne.
Fra ejendommens terrasse på 1. sal kan man nyde udsigten til det skønne gårdmiljø, der sammen med terrassen udgør en grøn oase til glæde for alle ejendommens brugere.

Lejemålet er placeret på 4. sal øverst i ejendom med elevator adgang direkte til døren. Lejemålet udgør 587 m², og er indrettet som storrumsmiljø i respekt for den oprindelige æstetik som på et højt niveau er gennemgående for ejendommen.

Ved at lade Landskronagade 64-70 danne de fysiske rammer om din virksomhed, vil dine medarbejdere blive naturligt inspireret af den synlige oprindelige trækonstruktion, hvor massive bjælker sammen med facadens sprossede vinduer giver den unikke stemning, som danner naturligt bro til ejendommens historie som først dampvæveri og sidenhen Radiostation.

Nærområdet omkring Landskronagade er under en yderst positiv udvikling, hvor et stigende lejeniveau har sikret, at den oprindelige bygningsmasse har opnået et markant kvalitetsmæssigt løft. Med blot 5 minutters gang til Metroen på Poul Henningsens Plads og blot 5 minutters gang til S-Tog på Svanemøllen Station, er Landskronagade 64-70 yderst velbeliggende for medarbejdere, der ønsker at anvende det offentlige.

Foretrækkes bilen, er det muligt at leje op til 10 parkeringspladser, hvorfra man kan komme på Lyngby-motorvejen på under fem minutter.

Økonomi

Årlig leje
1.056.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.056.600,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
88.050,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.800,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
587 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4080 m²

Faciliteter

Bjælker
Cykelkælder
Gårdmiljø
Hall
Kantine
Omklædningsrum
Parkeringsplads
Terrasse
+Mere

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Jul2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere