SENEST SET
FAVORITTER

Følager 1, 2500 Valby

Fællesskabende og bæredygtigt flerbrugerhus

18.500.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3364 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3322021Type : Kontor

 

Etageplanerne i Ellebjerg House er et resultat af det perfekte mix mellem længde, højde og dybde, således Ellebjerg House byder på arealeffektive lokaler med høj komfort.

Hele huset er disponeret, så der er nem adgang til ejendommens fælles kantine og mødecenter, uanset hvilken arbejdsplads man benytter sig af i Ellebjerg House. Netop kantinen og mødecentret vil fungere som husets hjerte, ved at opfylde flere funktioner s om til sidst optimerer arealforbruget til glæde for husets dagligere bruge-re og for din virksomheds bundlinje.

Ejendommens seks primære kontoretager er veldisponerede og fleksible så de kan imødekomme ethvert indretningskoncept, uanset om der indrettes som arealeffektive storrumskontorer elle r mangeartede cellekontorer. Den unikke dimensionering af bygge-kroppen, betyder at alle arbejdspladser kan etableres ved vinduer-ne, men midterkernen anvendes til trapper, møderum, tekøkkener og toiletfaciliteter.

Som lejer i Ellebjerg House, får man stillet gratis arkitekthjælp til rådighed så tankerne der ligger bag husets unikke design, integre-res i netop jeres virksomheds krav og ønsker til kontormiljø.

Området omkring Ellebjerg House er under en forrygende udvik-ling. Fra Ny Ellebjerg Station kan man rejse med hele tre S-togs linjer, foruden regional, intercity og metro i fremtiden. Kvarteret omkring Ny Ellebjerg Station er således ét af de absolut mest tilgængelige erhvervsområder i Storkøbenhavn og vil i fremtiden tiltrække sågar kreative som videnstunge virksomheder.

Kvarteret er allerede hjemsted for et stort antal spændende og anerkendte virksomheder, herunder Lundbeck, Tegnestuen BIG, Emmerys, Jobindex, Gaihede rådgivende ingeniører og arkitekter samt Kuben Management.

Økonomi

Årlig leje
14.750.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
18.500.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
1.541.667,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.850,-
Årlige driftsudgifter kr.
3.750.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
375,-

Lokalet

Etage areal
10000 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kantine
Tekøkken
Møderum
Storrumskontor
Toiletfaciliteter

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Kontor / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere