SENEST SET
FAVORITTER

Bag Elefanterne 1, 1799 København V

Flerbrugerhus i Carlsberg Byen

408.456,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3314 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: KLKK90501DType : Kontor

Historisk og fredet ejendom med flere arealmuligheder

Ejendommen ”Det Grå Hus” er fredet  og beliggende i Københavns populære bydel Carlsberg Byen. Den historiske bygning, der med sin fine beliggenhed nær elefantporten, er en fremtrædende ejendom med flotte lejemål  og en af bykvarterets perler i Carlsberg Byens byrum.
 
Bygningen er præget af smukke  udsmykninger og arkitektoniske  detaljer, skabt af den kendte arkitekt Hack Kampman og udført af Karl Hansen Reistrup, som er med til at gøre ejendommens udtryk helt unikt.
 
Den flotte hovedindgang giver adgang  til en pompøs hall med stor åben trappe  og højt til loftet. Hallen ligger i den  ældste del af bygningen, der er opført  i 1875.  Den er udsmykket med historie fra tiden, hvor Carlsberg ejede  bygningen og over indgangsdøren til bygningen ses Ny Carlsbergs varemærke og Carl Jacobsens valgsprog  ”Semper Ardens” – altid brændende.
 
Små detaljer som dørgreb udformet som elefanthoveder med snablen som håndtag understreger bygningens historie og særpræg. Ejendommen blev i 1882 købt af Carl  Jacobsen og anvendt til administration  for Ny Carlsberg. I 1901 blev ejendommen udvidet med den nordlige fløj (Nordtårnet), der blev anvendt til yderligere administration. Herudover har ejendommen været benyttet til beboelse for de ansatte.
 
Fra ejendommens hall kan lejemål i både Nordtårnet og Sydtårnet tilgås. Den store hall danner et naturligt skel mellem de to tårne og de respektive lejemål. Rummene i lejemålene varierer i indretning men består hovedsageligt af store, højloftede, lyse lokaler med bi bevaret stukdekorationer og trægulve enten i sildebensparket eller brede egetræsplankegulve.
 
Ejendommen gennemgår pt. en større renovering af de respektive etager og lejemål med en særlig respekt for ejendommens udtryk, historie og ånd. I ejendommens parterre etableres kantine og mødelokaler som drives af lejerforeningen, som ejendommens lejere står for driften af.
 
Kvarteret består generelt af en god blanding af nyere arkitektur og ældre charmerende bygninger. Ved siden af ”Det Grå Hus” er opført nye moderne bygninger samt en af Carlsberg Byens smukkeste pladser ”Bag Elefanterne”.

Økonomi

Årlig leje
408.456,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
408.456,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
34.038,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.053,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
199 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Hall
Kantine
Sildebensparket
Trægulve

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Kontor / - Apr2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere