SENEST SET
FAVORITTER

Danneskiold-Samsøes Allé 28, 1434 København K

Lyst kontorlejemål i præsentabel etageejendom på Holmen

2.789.749,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Jacob Cailani Ladefoged
Telefon +45 8616 XX XX Se nummer
E-mail xx@delinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: C.F. Møller BaseCampType : Kontor

I det kreative miljø på Holmen, blot 5 minutter gang fra Indre By, tilbydes nu 1.549 m2 kontor til leje i flot velholdt ejendom.

Området
Base Camps beliggenhed i starten af Holmen – nærmere bestemt Arsenaløen, er omgivet af charmerende kanaler og havnebusser og med kort afstand til Konges Nytorv og Christianshavn metrostation. Holmen er med de mange bevarede Forsvarsbygninger og grønne områder en populær oase for kreative virksomheder. Holmen består af flere områder. Frederiksholm, umiddelbart nord for Arsenaløen, består primært af boligbyggeri. Naboen Christiansholm/Papirøen imod Inderhavnen udvikles i disse år som et stort projekt med kulturelle tilbud, boliger og erhverv. I 2023 står den nye grønne operapark med underjordisk parkeringsanlæg klar. Holmen er meget let tilgængelig via. Inderhavnsbroen til Nyhavn, og via. Danneskiold-Samsøes Allé til Christianshavn, hvor metrostationen kan nås på en 10 minutters gåtur. Desuden går bussen lige til døren, og p-pladser kan tillejes på området.

Ejendommen
Lejemålet befinder sig i en af forsvarets tidligere ejendomme 'Base Camp'. Base Camp har facade ud mod Danneskiold-Samsøes Allé og blev opført i 1959 i gedigne materiale til brug for forsvarets mange aktiviteter på Holmen. Efter overdragelse til civil brug, har ejendommen tjent mange forskellige formål, senest blandt andet som kreativ tegnestue og kontor for et arkitektfirma. Aktuelt huser ejendommen Fitness World og Netto.

Lejemålet
Ny lejer vil delvist kunne have indflydelse på lejemålets indretning. Lejemålet henvender sig til virksomheder, der ønsker en unik placering midt i København i en sjælden udbudt ejendom. Lejemålet er egnet til kontor og udlejes samlet bestående af tre etager, en kælder og en forbindende mellembygning på i alt 1.549 m2. Stuetagen på 335 m2 er indrettet med mødelokaler, garderobe, tekøkken og en stor kantine hvor nye lejere kan nyde deres frokost. 1. sal (372 m2) og 2. sal (372 m2) er indrettet med åbne kontormiljøer og aflukkede møderum. Kontormiljøerne er bundet sammen af et trappeforløb der spænder over tre etager. Kælderen består af 335 m2 og er velegnet til arkiv eller anden opbevaring. Mellembygning på 135 m2 tilgås gennem separat indgang og er indrettet med et åbent kontormiljø.

Vi glæder os til at fremvise Danneskiold-Samsøes Allé 28 for jeres virksomhed efter forudgående aftale. Kontakt os gerne for nærmere information på tlf. 86 16 57 00 eller ring til udlejningschef Jacob Cailani Ladefoged på 28 69 24 65.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
2.470.655,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
2.789.749,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
232.479,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.801,-
Årlige driftsudgifter kr.
319.094,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
206,-

Lokalet

Etage areal
1549 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Arkiv
Garderobe
Kantine
Kælder
Tekøkken
Møderum
Parkeringsanlæg
Kontor

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere