SENEST SET
FAVORITTER

Jenagade 22, 2300 København S

Prisvenligt lejemål med klippe-og lydstudie

649.194,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Jacob Cailani Ladefoged
Telefon +45 8616 XX XX Se nummer
E-mail xx@delinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: Jenagade 1.salType : Kontor

Imellem Københavns spændende bydel København S, og det populære Amagerbro, tilbydes nu 609 m2 kontor til leje i velholdt ejendom

Området har i de seneste år udviklet sig til at være et attraktivt erhvervs- og kulturelt orienteret byområde, der præges af mange store kreative erhvervsvirksomheder såsom Metronome, Studios samt Viasat, foruden privat beboelse. Lejemålet er let tilgængeligt i bil og sker ad fx Holmbladsgade, der via Amagerbrogade eller Vermlandsgade giver adgang til centrum af København. Gennem nærliggende Amagerstrandvej er der nem adgang til og fra Motorvej og Kastrup lufthavn. Afstand fra lejemålet til Rådhuspladsen i København nås på blot 5 min. kørsel, ligesom der er adgang med by busforbindelser og Metro. Der forefindes desuden parkeringspladser lige foran indgangen til lejemålet som kan tillejes.

Ejendommen består af flere sammenhængende bygninger, nærværende bygning betegnes som hovedbygningen. Denne indeholder primært åbne og lukkede kontorer. Bygningen er oprindeligt opført i gule mursten og er ved en senere renovering beklædt med korrugerede stålplader.

Det 609 m2 store lejemål overtages som det forefindes og henvender sig til virksomheder, der ønsker en central placering tæt på Indre By, Kastrup Lufthavn og motorvejen. Lejemålet er særdeles velegnet til kreative virksomheder, der har et behov for lydisolerede lokaler hvor de kan udfolde sig i. Etagen er indrettet med lukkede kontormiljøer, bestående af 14 kontorlokaler, heriblandt klippe- og lydstudie, samt tre mødelokaler. Desuden forefindes der tekøkken, tre toiletter og depotrum.

Bemærk at der i lejemålet kan forekomme gennemgang til elevatoren af anden lejer i ejendommen.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
526.785,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
649.194,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
54.100,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.066,-
Årlige driftsudgifter kr.
122.409,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
201,-

Lokalet

Etage areal
609 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depotrum
Tekøkken
Toiletter
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Kontor / - Maj2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere