SENEST SET
FAVORITTER

Hedegaardsvej 88, 2300 København S

Lokaler til Privathospital eller Klinik i moderne omgivelser

3.523.902,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Rasmus Goth Engel
Telefon +45 5361 XX XX Se nummer
E-mail xx@gottliebpartners.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 200817127KLType : Kontor

De ledige lokaler er velegnet til privathospital eller klinik og danner unikke omkring patienterne i moderne og smukke omgivelse

LEJEMÅLET
Lejemålet er på 2.437 m² og har senest været udlejet til et privathospital. Lokalerne er lyse, fleksible og moderne indrettet samt klargjort til operationsstuer mm. Der er ventilation med køl hvilket sikrer et yderst godt indeklima for medarbejdere og patienter.

Lejemålet overtages istandsat efter nærmere aftale, og kan indrettes yderligere efter jeres ønsker i forhold til rumopdeling og yderligere behov for en tidssvarende klinik.

Fra lejemålets lokaler er der en smuk og inspirerende udsigt udover området, Kastrup Fort, Øresundsbroen og Øresund.

Lejemålet tilbyder generelt patienterne en helt anden oplevelse af at være på klinik/hospital med smukke rammer og fantastiske faciliteter.
Ejendommen som lejemålet er beliggende i er et moderne flerbrugerhus med en positiv atmosfære samt en række topmoderne fællesfaciliteter. Ejendommen har en grøn profil med energimærke C.

Fællesfaciliteterne er placeret midt i ejendommens hjerte og inkluderer bl.a. reception, mødecenter, café i atrium, terrasse, badefaciliteter og kantineordning. Mødecenteret kan anvendes til interne møder, undervisning og konferencer. Det er muligt at bestille forplejning fra Meyers i mødecenteret.

Det er muligt at leje parkeringspladser på ejendommen og ellers er der gratis gadeparkering i området. Derudover er det muligt at leje arkivplads samt personlige cykelbokse i kælderen.

OMRÅDET
Ejendommen har en attraktiv beliggenhed ved Amager Strandpark meget tæt på motor-vejsnettet, City, lufthavnen og forskellige uddannelsesinstitutioner. På under 12 min kan man komme til City og det tager kun 20 min at komme til og fra Sverige via Øresundsbroen, hvilket skaber unikke muligheder for virksomhederne.

Indenfor få hundrede meter ligger Femøren samt Kastrup Fort hvilket skaber smukke grønne omgivelser og mulighed for udendørsaktiviteter meget tæt på kontorlokalerne.

Den centrale beliggenhed sikrer en nem og effektiv forbindelse for medarbejdere, kunder og besøgende til virksomhederne. Den centrale placering er desuden med til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne.

Naboerne i ejendommen er bl.a. PostNord, Essilor, Meyers, Sysmex Nordic, CEMBRIT, Teleperformance og FLC Tunnel Group North.

Forslag til anvendelse

Klinik
Undervisning

Økonomi

Årlig leje
2.558.850,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
3.523.902,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
293.659,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.446,-
Årlige driftsudgifter kr.
965.052,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
396,-

Lokalet

Etage areal
2437 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Atrium
Kantineordning
Mødecenter
Parkeringsplads
Reception
Terrasse

Teknik

Køl
Ventilation

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere