SENEST SET
FAVORITTER

Danneskiold-Samsøes Allé 9, 1434 København K

Kuglegården på Holmen: showroom/ kontor

644.700,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Jacob Cailani Ladefoged
Telefon +45 8616 XX XX Se nummer
E-mail xx@delinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: LaboratorietType : Kontor

2. sal i Kuglegårdens "Laboratorie" udbydes nu til leje. Den enestående ejendom fra 1916 er under grundig renovering.

Vi er meget stolte over at kunne tilbyde 2. sal i Kuglegårdens ”Laboratorie” til nye lejere. Den enestående ejendom fra 1916 er under grundig renovering, og vil stå klar til overtagelse fra 2. kvartal 2021. Smukkere, mere velbeliggende ejendom er svære at finde.

Historien
Søarsenalet på Holmen er tegnet af arkitekt Philip de Lange og opført i 1742 som Danmarks nye flådebase, der skulle sende et tydeligt signal om kongerigets magt og styrke. Det rektangulære gårdrum mellem de to hovedfløje og sidefløjene blev brugt til opbevaring af kanonkugler – deraf navnet Kuglegården, som efterhånden er blevet fællesbetegnelsen for hele Søarsenalet. Kuglegården var i Forsvarets besiddelse uafbrudt indtil 2017, hvor Byggeselskab Mogens de Linde overtog grunden efter en offentlig budrunde. Siden da har renoveringsarbejdet pågået med skiftevis arbejds- og fløjshandskerne på. Flere virksomheder er allerede flyttet ind i Kuglegårdens istandsatte bygninger, hvor de har indrettet sig med kontorer og showrooms bl.a. Louis Poulsen, ferm LIVING og Planday. Det, der engang var et af kongerigets mest lukkede og utilgængelige områder, er i dag en livlig og attraktiv del af hovedstaden.

Området
Kuglegårdens beliggenhed i starten af Holmen – nærmere bestemt Arsenaløen, omgivet af charmerende kanaler og havnebusser og med kort afstand til Kongens Nytorv og Christianshavns metrostation. Holmen er med de mange bevarede Forsvarsbygninger og grønne områder en populær oase for kreative virksomheder. Holmen består af flere områder. Frederiksholm umiddelbart nord for Arsenaløen består primært af boligbyggeri. Naboen Christiansholm/Papirøen imod Inderhavnen udvikles i disse år som et stort projekt med kulturelle tilbud, boliger og erhverv. I 2023 står den nye grønne operapark med underjordisk parkeringsanlæg klar. Holmen er meget let tilgængelig via Inderhavnsbroen til Nyhavn, og via Danneskiold Samsøes Allé til Christianshavn, hvor metrostationen kan nås på 10 minutters gåtur. Desuden går bussen lige til døren, og p-pladser kan tillejes på området.

Byggeriet
Laboratoriet, som har facade ud til Danneskiold-Samsøes Allé er opført i 1916. Senest fungerede det som repræsentationslokaler for Forsvaret, og får i øjeblikket en gennemgribende rernovering, således bygningen bliver moderniseret og store dele føres tilbage til den flotte originale stil. Der er grønne opholdsarealer omkring bygningen – og vandet et stenkast derfra.

Lejemålet
Lejemålet på 307 m² overtages nyistandsat og henvender sig til virksomheder, der ønsker en unik placering midt i København i en fantastisk sjælden udbudt ejendom. Lejemålet befinder sig på 2. sal, og er blevet istandsat med tydelige spær til ét stort lokale med dertilhørende tekøkken, badeværelser og depotrum.

Stueetage og 1. sal i ejendommen er fuldt udlejet til showroom/kontor.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig leje
583.300,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
644.700,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
53.725,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.100,-
Årlige driftsudgifter kr.
61.400,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
200,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
307 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depotrum
Gårdrum
Tekøkken
Laboratorie
Opholdsareal
Parkeringsanlæg
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere