SENEST SET
FAVORITTER

Krimsvej 23, 2300 København S

106 m2 kontor/klinik ved Amager Strandpark

161.862,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7030 XX XX Se nummer
E-mail xx@dal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 21024477Type : Kontor

Moderne ejendom, opført i 2015. Beliggenhed ved Amager Strandpark. Gratis parkering i området. 200 meter til Metro Øresund St.

106 m² kontor i nyopført ejendom ved Amager Strandpark.

BESKRIVELSE:

I nyopført ejendom fra 2015 udbydes dette attraktive erhvervslejemål, beliggende ml. Øresunds Metro Station og Amager Strandpark. Lokalerne er beliggende i stueetagen af højhuset. Øvrige etager i ejendommen er indrettet til beboelse.

Lejemålet er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til åbent køkken, som har ’vindue’ til det store solrige kontor. I alt er der 3 stk. kontorer/mødelokaler, heraf to store lokaler og et mindre mødelokale. Lejemålet har nyt lækkert køkken, alt i hvidevarer, toilet med brus, hvidmalede vægge og lofter, flotte parketgulve og moderne komplette elinstallationer. Der er direkte udgang til egen terrasse, omkranset af beplantning.

Lejemålet har hvidmalede vægge og lofter, akustiklofter, LED basisbelysning under loft, flotte lyse parketgulve og ny elinstallation. Siedle dørtelefonanlæg. Klinkegulv i fordelingsgang og på badeværelse. Hvidevarer i køkken: Indbygnings køle/frys, opvaskemaskine, emhætte og dobbelt kogeplade. Alt fra Siemens. Hvidevarer i badeværelse: Vaskemaskine og tørretumbler, begge fra Siemens.

Lejemålet er ledigt til overtagelse.

Materialer:

Massive asketræsgulve fra Junckers
Køkken fra Invita med integrerede hvidevarer fra Siemens
Flot badeværelse med toilet/brus og granitbordplade
Indbyggede skabe fra Invita

EJENDOMMEN:

Byggeriet Strandpark-Amager er opført af Lærernes Pension. Det er et gennemtænkt byggeri med flotte arkitektoniske linjer, opført i gedigne og velvalgte materialer. Bebyggelsen er højhusbyggeri på 16 etager med boliger på ml. 62-121 m2. Stueetagen er indrettet til erhverv med lejemål fra 52-105 m2. Bygningen er opført i mørke ’levende’ teglsten fra Petersen Tegl og elegante hvide elementer. 3-lags vinduer fra Velfac. Boligerne har altaner i hvid beton, og erhvervslejemålene i stueplan har egen terrasse.

Energimærke:
Kategori A = lavenergiklassebyggeri.

Parkering på Krimsvej er reguleret af Københavns Kommune. Parkering er pt. gratis på Krimsvej. Parkeringsplads på terræn eller i kælder (afstand ca. 200 meter) kan evt. anvises mod betaling.

BELIGGENHED:

Ejendommen ligger ved Amager Strandpark på Øst-Amager. Hele området er under kraftig forandring med over 2.000 nyopførte boliger indenfor et stærkt afgrænset område, der ofte omtales som Københavns Manhattan på grund af højhusene.

Området er attraktivt, da det kombinerer byliv med natur, strand og hav. Amager Strandpark byder på sportslige aktiviteter, strandhygge, eller en rolig gåtur langs vandet. Samtidig er der kun 200 meter til Metro Station Øresund, og ca. 200 meter til indkøbsmuligheder. LIDL, REMA 1000, SATS er blandt naboerne. Desuden er der en række gode caféer og restauranter bl.a. Stick & Sushi, Lagkagehuset, Kcal Factory, Restaurant Couloir m.fl.

Offentlig transport:

Metro: 200 meter til Øresund Station, 5 minutters drift
Buslinier 77+78 på Øresundsvej, ca. 200 meter.
Lufthavn: 4,5 KM. Transporttid 10 min. med Metro

ØKONOMI:

106 m2 - Krimsvej 23, st. mf.
Årlig leje kr. 161.862 / kr. 13.488,50 pr. måned / kr. 1.527 pr. m².
Lejen inkluderer alle driftsudgifter, ejendomsskatter og dækningsafgift.
Varme á conto kr. 800 pr. måned.
Lejen tillægges moms.

Kontakt DAL Erhvervsmægler, Cand.jur., SIOR, Ejendomsmægler & Valuar MDE, tlf. 70 300 555 for udlejningsprospekt eller aftale om fremvisning af lejemålet.

Forslag til anvendelse

Klinik
Kontorer

Økonomi

Årlig leje
161.862,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
161.862,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
13.489,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.527,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
106 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Gratis parkering
Toilet
Kælder
Mødelokale
Parkering
Parketgulv
Teglsten
Terrasse
Køkken
Kontor
+Mere

Teknik

Dørtelefonanlæg
Køl
Opvaskemaskine
Tørretumbler
Vaskemaskine
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere