SENEST SET
FAVORITTER

Klædemålet 9, 2100 København Ø

Domicilejendom i attraktivt område på Østerbro

3.259.934,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Martin Østengaard
Telefon +45 2040 XX XX Se nummer
E-mail xx@colliers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 59001199Type : Kontor

 

Lejemålet er beliggende i det attraktive og fredfyldte kontorområde omkring Lersø Park Allé på Østerbro, omkranset af grønne områder og kolonihaver. Med kun få minutters kørsel fra Helsingørmotorvejen via Tuborgvej er lejemålet optimalt placeret for bilister fra nord. Buslinje 42 holder lige udenfor lejemålet, og der er kun ca. 10 min. gang til både Ryparken-og Emdrup Station, med kort transporttid til Metro og Øresundstogene. Til lejemålet kan der lejes op til 30 p-pladser til 750,- pr plads pr. måned.

Ejendommen er V-formet, opført i 1961 og fordeler sig over 4 etager. På 3. sal findes en attraktiv og solrig fælles tagterrasse.

Dong har tidligere haft hovedsæde i ejendommen, der har plads til ca. 200 medarbejdere.

Det vil således være muligt for den fremtidige lejer at få sit helt eget domicil på i alt 2.659 m². Der er også mulighed for at leje én eller flere etager separat.

Ved hovedindgangen bliver man mødt af en flot, bred trappeopgang med glasfacade. Fra stuerepos er der adgang til samtlige etager via elevator. Derudover findes der yderligere to trappeopgange, der forbinder etagerne med hinanden, og skaber en funktionel infrastruktur i ejendommen.

Stueetagen
926 m² lyse og indbydende kontorlokaler, som fordeler sig på reception samt diverse separate kontorlokaler med glaspartier ud til midtergangen. Kontorerne er af varierende størrelser fra 12-40 m². Der vil være mulighed for at lægge kontorerne sammen og lukke op ud mod midtergangen for at skabe et åbent kontorlandskab. Etagen er rigeligt forsynet med toiletter, samt et anretter køkken.

På etagen vil der kunne arbejde ca. 60 -70 personer.

1.sal
926 m² lyse og indbydende kontorlokaler, som ligeledes fordeler sig på reception samt diverse separate kontorlokaler med glasparti ud til midtergangen. Kontorerne er af varierende størrelser fra 12-40 m², herunder et attraktivt hjørnekontor i midten med egen lille altan. Der vil være mulighed for at sammenlægge flere kontorer, eller åbne op mod gangen for at skabe åbne kontorlandskaber. Etagen er rigeligt forsynet med toiletter samt et anretter køkken.

På etagen vil der kunne arbejde ca. 60-70 personer.

2. sal
807 m² lyse og indbydende kontorlokaler, som fordeler sig på reception, samt diverse separate kontorlokaler med glaspartier ud til midtergangen. Kontorerne er af varierende størrelser fra 12-40 m². Der vil være mulighed for at lægge kontorerne sammen og lukke op mod midtergangen for at skabe et åbent kontorlandskab. I den Nordvestlige fløj er der direkte adgang til den 110 m² store fælles solrig tagterrasse.

Etagen er rigeligt forsynet med toiletter, samt et anretter køkken.

På etagen vil der kunne arbejde ca. 50 personer.

Ejendommen fremstår indvendigt i god stand med flotte gulve, opdaterede elinstallationer samt godt lysindfald fra glaspartierne mod midtergangen. Det vil være muligt for den fremtidige lejer at sætte sit helt eget præg på arealet efter aftale med udlejer.

Ejendommen er energimærket med karakteren E.
  • Samlet etageareal: 2.659 m²
  • Kan lejes som domicil eller opdelt i 3 etager
  • Lyse og indbydende kontorlokaler
  • Mulighed for at leje op til 30 P-pladser
  • Årlig leje: kr. 3.259.934,- (kr. 271.661,- pr. måned) inkl. drift

Forslag til anvendelse

Kontorer
Hovedsæde

Økonomi

Årlig leje
2.645.705,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
3.259.934,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
271.661,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.226,-
Årlige driftsudgifter kr.
614.229,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
231,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2659 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Glasfacade
Kontorlandskab
P-plads
Reception
Toiletter
Køkken
Kontor
+Mere

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Jul2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere