Frederikssundsvej 62B, 2400 København NV

Frederikssundsvej 62B, , 2400

241.200,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70106 XX XX Se nummer
E-mail xx@jeudan.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3575Type : Kontor

Frederikssundsvej 62B, baghuset st., 2400 København NV

Forestil dig at søsætte din virksomhed her!

Velkommen til mangfoldige og inspirerende Nordvest, ikke langt fra Nørrebro Station, det kreative område omkring Lygten og Nørrebro Centret. Her er du ude af Indre By, der sagtens kan stramme lidt om skuldrene. Men du er inde, når det gælder butikker og caféer, og du er ikke langt fra den levende Nørrebrogade. Fra Frederikssundsvej er der ikke langt til busser og S-tog, og er du i bil, er du kun to minutter fra de centrale Tomsgårdsvej og Hulgårdsvej fra hvilke du har hurtig og nem adgang til hoved- og motorveje.

201 meget lyse kvadratmeter med højt til loftet i hyggeligt gårdmiljø. Dit nye kontor kan ikke ses fra den travle Frederikssundsvej, for det ligger stille og roligt i en klassisk, totalistandsat fabriksbygning placeret i et hyggeligt gårdmiljø med luft og grønt omkring sig. Står du på den åbne plads foran bygningen og lægger nakken tilbage, kan du se de høje vinduer i dit nye kontor på 3. sal. Tag elevatoren op og træd direkte inden for til 201 meget lyse og indbydende kvadratmeter. Dagslyset strømmer ind, her er højt til loftet og den helt rigtige balance mellem den rå fabriksstemning og det elegante loft-look. Vægge og lofter er hvide og de oprindelige loftsbjælker er synlige over vinduerne. Du får et stort åbent kontormiljø, to kontorer/mødelokaler, stort køkken med plads til fælles frokost og badeværelse samt garderobe.

Økonomi

Årlig leje
241.200,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
241.200,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
20.100,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.200,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
201 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Køkken
Badeværelse
Garderobe
Gårdmiljø
Frokost
Loftsbjælker
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Feb2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere