SENEST SET
FAVORITTER

Christians Brygge 24, 1559 København V

Lejemål med både by -og havneliv

2.223.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3364 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 0811824Type : Kontor

Beliggenhed, udsigt og spændende indretning i ét

På Christians Brygge 24-28 opnår du det bedste fra flere verdener. Foruden en central beliggenhed i hjertet af København, kan du som lejer nyde den smukke udsigt over havneløbet eller tage en hurtig walk-and-talk blandt byens brugere på den nyanlagte havnepromenade.
Ejendommen, der er kendt som ?Ny Christiansborg?, byder dig med sin velkendte facade velkommen, når du via Langebro tager fra Amager til Indre By.
Udover den fantastiske eksponering for de mange dagligt forbipasserende, giver lejemålet mulighed for indretning i både storrums- og enkeltmandskontorer.
Det lyse og højloftede lejemål giver mulighed for indretning i enkeltmands- eller storrumskontorer, alt afhængig af din virksomheds krav og ønsker til de fysiske rammer.
Indretningskonceptet gør det muligt for alle medarbejdere at nyde den flotte udsigt over havneløbet til Christianshavn. Den store etageplan sikrer, at din virksomhed kan indrette sig på én etage med egen kantine, centralt placeret, så medarbejderne nemt kan tilgå den, uden støj- og lugtgener i møde- og arbejdszonerne. Der er ligeledes nyt ventilationsanlæg.
Lejemålet vil kunne indrettes med udgangspunkt i det ønskede design og materialer efter nærmere aftale med udlejer.
Ejendommen er beliggende i hjertet af København med direkte udgang til den nyanlagte havnepromenade på Christians Brygge og den flotte nyanlagte cykelbro ?Lille Langebro?, der forbinder Vester Voldgade med Langebrogade. Som lejer her, er man del af det prestigefyldte kvarter langs Københavns havn med let adgang til såvel Indre Bys pulserende liv, som Christianshavns stemningsfulde gader og stræder.
Den centrale placering i København gør Christians Brygge 24-28 særligt attraktiv for medarbejdere, som ønsker at cykle på arbejde. Ring 2 gør ejendommen let tilgængelig - og ikke mindst synlig - for dem, der foretrækker bilen.
Nærområdet undergår i øjeblikket en særdeles positiv udvikling til at blive et kreativt center, hvor det nyetablerede BLOX på nabogrunden ikke blot sikrer stor parkeringskapacitet, men også danner ramme for hele Danmarks kraftcenter inden for arkitektur, design og nye ideer.
Rådhuspladsen Metrostation, der er en del af Cityringen, ligger blot 900 m. fra ejendommen og giver let adgang til lejemålet.

Forslag til anvendelse

Enkeltmandskontor

Økonomi

Årlig leje
2.223.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
2.223.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
185.250,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.214,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1004 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3954 m²

Faciliteter

Kantine
Storrumskontor

Teknik

Ventilationsanlæg

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Maj2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK