SENEST SET
FAVORITTER

Christians Brygge 28, 1559 København V

Lejemål med både by -og havneliv

545.200,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3364 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 0811821Type : Kontor

Central beliggenhed 900 m fra Rådhuspladsen

Ejendommen er beliggende i hjertet af København med direkte udgang til den nyanlagte havne-promenade på Christians Brygge og den flotte nyanlagte cykelbro ?Lille Langebro?, der forbinder Vester Voldgade med Langebrogade. Som lejer her, er man del af det prestigefyldte kvarter langs Københavns havn med let adgang til såvel Indre Bys pulserende liv, som Christianshavns stemn-ingsfulde gader og stræder.
Den centrale placering i København gør Christians Brygge 24-28 særligt attraktiv for medarbe-jdere, som ønsker at cykle på arbejde. Ring 2 gør ejendommen let tilgængelig - og ikke mindst synlig - for dem, der foretrækker bilen.

Nærområdet undergår i øjeblikket en særdeles positiv udvikling til at blive et kreativt center, hvor det nyetablerede BLOX på nabogrunden ikke blot sikrer stor parkeringskapacitet, men også dan-ner ramme for hele Danmarks kraftcenter inden for arkitektur, design og nye ideer. Rådhuspladsen Metrostation, der er en del af Cityringen, ligger blot 900 m. fra ejendommen og giver let adgang til lejemålet.

Lejemålet på 376 m² er indrettet med en blanding af større og mindre lokaler. Der er mulighed for at fjerne enkelte lette vægge, såfremt lejer ønsker større lokaler og heraf mere lys. Lejemålet orienterer sig ud delvist ud mod havnefronten og mod ejendommens gård, hvor der er planer om at forskønne gården med mere beplantning. Lejemålet overtages nyistand-sat med nyt tekøkken og ny sanitet på toiletterne.

Økonomi

Årlig leje
545.200,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
545.200,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
45.433,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.450,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
376 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gård
Tekøkken

MARKEDSINDEX

KØBENHAVN BY / Kontor / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK