SENEST SET
FAVORITTER

Toftegårds Allé 9, 2500 Valby

Høj eksponering midt i Valby

608.450,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 114057483Type : Hotel & Restaurant

Velkommen til dette meget velbeliggende og synlige lejemål midt i Valby

• Centralt i Valby - tæt på stationen
• Mulighed for stor restaurant med gårdhave
• Gode udstillingsvinduer mod Toftegårds Allé
• Nemt at få leveret varer på bagsiden af ejendommen

Spændende erhvervslejemål med god eksponering og mange muligheder Velkommen til dette meget velbeliggende og synlige lejemål midt i Valby.

Den rødmurede, præsentable ejendom passer perfekt ind i bybilledet, og her får I en skøn chance for at etablere jer selv i lejemålet i stueplan. De flotte, buede åbninger skaber en overdækket indgang, hvor I kan have varer stående eller en bænk og caféborde med stole. Derudover er synligheden markant, da der både kan opsættes logo og firmanavn på den røde murstensfacade, ligesom de tre, store vinduespartier indbyder til enten udstilling eller logo.

I åbner de to døre og fortsætter ind i selve lokalet, der rummer stort potentiale.. Først for kan I vælge at have en mindre reception eller betalingsløsning, mens det store, åbne rum indbyder til mange ting og kan rumme flere reoler og opbevaringsløsninger.

Vil I have en salon, klinik, vinbar eller noget helt fjerde, så er det bestemt en mulighed. Det kan også være, I hellere vil kaste jer ud i at have en hyggelig restaurant.

Fra det store rum er der adgang til et toilet og to lagerrum. I tilgodeses desuden af den fordelagtige placering i stueplan, da I kan åbne op til bagsiden af ejendommen, når I skal have leveret varer, som kan køres direkte ind i lejemålet.

For lejeren med det rigtige koncept, er det også muligt at tilføje gårdhave til lejemålet. Lad os høre dine ideér.

Høj eksponering midt i Valby
Jeres drøm udspiller sig i en attraktiv gade i Valby lige ved Valby Station og Valby Langgade, hvilket nærmest garanterer jer et væld af forbipasserende, som vil opdage jer takket være de gode
udstillingsvinduer mod Toftegårds Allé. Området er også præget af mange forskellige former for erhverv, hvilket blot giver jer mulighed for at realisere jeres.

Den stærke placering i Valby betyder, at I selvsagt er tæt på offentlige transportforbindelser, men også dagligvarebutikker, apotek og andre nødvendigheder. Fra døren er der heller ikke langt til Spinderiet, Frederiksberg eller Søndermarken, hvilket kan generere ekstra trafik og nye, potentielle kunder. Kort fortalt, så bliver det næppe meget bedre og mere centralt i Valby.

Forslag til anvendelse

Restaurant
Vinbar

Økonomi

Årlig leje
532.040,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
608.450,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
50.704,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.150,-
Årlige driftsudgifter kr.
76.410,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
270,-

Lokalet

Etage areal
283 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Gårdhave
Lagerrum
Reception

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere